Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kupazápor szombaton, zivatarok vasárnap…

A Roger Racing beszámolója a pannonia-ringi OB és Road and Ride fordulóról

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Szöveg: Roger Racing Team Képek: Gémesi Balázs, Besenyei Gergely

Az Ostffyasszonyfai Pannónia-Ringen rendezték meg a Road and Ride kupasorozat és az Országos Bajnokság harmadik fordulóját – következzék a Roger Racing beszámolója.

 A Roger Racing Team-nél nem volt hiány dobogós helyekből a szombati versenyen, Héjja Róbert másodikként futott be a R&R ezres kategóriában, Törőcsik Gergő pedig a dobogó legfelső fokát foglalhatta el a CBR Kupában a 600 köbcentisek között, ezzel átvéve a vezetést a versenysorozatban.

Idén először látogatott ki a csapat a Sárvárhoz közeli pályára, mely igen közkedvelt a motorosok körében, habár lendületes, gyors fordulóiban már rengeteg motoros eldobta a vasat. Sok esés volt ezen a hétvégén is. Szerencsére több lehetőség is kínálkozott gyakorlásra, így a srácoknak volt idejük bemotorozni a pályát, beállítani a gépeket a versenyre. A CBR kupában induló Törőcsik Gergő az első rajtkockából kezdhette meg a futamot, megszerezve ezzel az esélyt a győzelemre.


Törőcsik Gergő megnyerte a CBR Kupa 600-as értékelését

„Hosszú és fárasztó nap volt, nagyon sokat dolgoztunk. Jól sikerült az időmérő, de sajnos a rajtnál ketten is gyorsabbak voltak. A harmadik körben ráadásul egy rossz visszaváltás miatt négy-öt másodperccel leszakadtam az élbolytól. Ezután szerencsére sikerült a legjobb időimet motoroznom és a verseny háromnegyedénél átvennem a vezetést, amit meg is tartottam a kockás zászlóig” – nyilatkozta Törőcsik.


Héjja Róbert másodikként ért célba R&R Openben

Héjja Róbert a Road and Ride Open kategóriájában a második helyről várta a rajt pillanatát: „most nem szúrtam el az időmérőt és sikerült az első sorba kvalifikálni magam. A rajtnál azonban egy pozíciót vesztettem és harmadiknak fordultam a cél végi törésben. A verseny felénél megelőztem az előttem haladót és a második helyen értem célba”

A vasárnapi Országos Bajnokság illetve Dunlop Throphy – záporokkal nehezített – futamai sajnos sok hiányzóval indultak el. A Roger Racing-es Braun Attilát és Valenta Balázst betegség hátráltatta, míg a fiatal Deák Attila technikai problémák miatt nem tudott felállni az eső áztatta rajtrácsra.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending