Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kupazápor szombaton, zivatarok vasárnap…

A Roger Racing beszámolója a pannonia-ringi OB és Road and Ride fordulóról

Közzétéve

ekkor

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Szöveg: Roger Racing Team Képek: Gémesi Balázs, Besenyei Gergely

Az Ostffyasszonyfai Pannónia-Ringen rendezték meg a Road and Ride kupasorozat és az Országos Bajnokság harmadik fordulóját – következzék a Roger Racing beszámolója.

 A Roger Racing Team-nél nem volt hiány dobogós helyekből a szombati versenyen, Héjja Róbert másodikként futott be a R&R ezres kategóriában, Törőcsik Gergő pedig a dobogó legfelső fokát foglalhatta el a CBR Kupában a 600 köbcentisek között, ezzel átvéve a vezetést a versenysorozatban.

Idén először látogatott ki a csapat a Sárvárhoz közeli pályára, mely igen közkedvelt a motorosok körében, habár lendületes, gyors fordulóiban már rengeteg motoros eldobta a vasat. Sok esés volt ezen a hétvégén is. Szerencsére több lehetőség is kínálkozott gyakorlásra, így a srácoknak volt idejük bemotorozni a pályát, beállítani a gépeket a versenyre. A CBR kupában induló Törőcsik Gergő az első rajtkockából kezdhette meg a futamot, megszerezve ezzel az esélyt a győzelemre.


Törőcsik Gergő megnyerte a CBR Kupa 600-as értékelését

„Hosszú és fárasztó nap volt, nagyon sokat dolgoztunk. Jól sikerült az időmérő, de sajnos a rajtnál ketten is gyorsabbak voltak. A harmadik körben ráadásul egy rossz visszaváltás miatt négy-öt másodperccel leszakadtam az élbolytól. Ezután szerencsére sikerült a legjobb időimet motoroznom és a verseny háromnegyedénél átvennem a vezetést, amit meg is tartottam a kockás zászlóig” – nyilatkozta Törőcsik.


Héjja Róbert másodikként ért célba R&R Openben

Héjja Róbert a Road and Ride Open kategóriájában a második helyről várta a rajt pillanatát: „most nem szúrtam el az időmérőt és sikerült az első sorba kvalifikálni magam. A rajtnál azonban egy pozíciót vesztettem és harmadiknak fordultam a cél végi törésben. A verseny felénél megelőztem az előttem haladót és a második helyen értem célba”

A vasárnapi Országos Bajnokság illetve Dunlop Throphy – záporokkal nehezített – futamai sajnos sok hiányzóval indultak el. A Roger Racing-es Braun Attilát és Valenta Balázst betegség hátráltatta, míg a fiatal Deák Attila technikai problémák miatt nem tudott felállni az eső áztatta rajtrácsra.

MPS ALPINESTARS 2017
ALPINESTARS OFF ROAD

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD

Trending