Connect with us
Suzuki

Hírek

Kunmadárról jelentkezünk..

Kint vagyunk Kunmadarason a gyorsulás magyar szentélyében. Gyertek ki ti is!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Kint vagyunk Kunmadarason a gyorsulás magyar szentélyében. Gyertek ki ti is!

Május elseje van és hol máshol lennénk ilyenkor, mint Kunmadarason. Most is épp itt ülünk a gyorsulási verseny lelátóján a rajtvonalnál. Gyönyörű az idő, száll a gumifüst, a rengeteg látogató keresi a helyét a korlát mögött, a speaker hangja átjárja az egész repteret, felbőgnek a motorok , kigyullad a sárga, zöld lámpa, raaaaaaaaaaajt. Soha ennyi induló, és soha ennyi kategória nem volt még. Majdnem 300 versenyző, mindenféle beosztásban. Még a 100kg feletti pilótáknak is külön csoportot hoztak létre.

Egy örökkévalóságnak tűnt mire leértünk ide Kunmadárra, de nagyon megérte lejönni. Rengeteg a kiállító is, példának okáért mi is kint vagyunk a Helly Hansennel együtt. A szakmából még itt van a MotorRevü (épp náluk vendégeskedünk a saját bejáratú kilátójukon) és persze a SuperBike is Henrikkel, Norbival és persze Freonnal . Minden japán márka képviselteti magát egy-egy kereskedőn keresztül, az új modelleket kivétel nélkül meg lehet nézni, tapogatni vagy amit akartok. Igen, akár ki is lehet őket próbálni.

A biztonság is képviselteti magát. Itt a Safety-Hungary csapata, akik mint mindig, most is bemutatóznak. És persze a Erste Lasing Motoros Akadémia óriási felfújt bójája is kint van Szabó Attilával együtt. Aki Erste hitelre vette a motorját az most tud jelentkezni a finanszírozás mellé kapott ajándék oktatásra. Még a szezon elején vagyunk, most használjátok ki a lehetőséget.

Milyen látnivalók vannak még? Erdős Csabi drag autója, amivel megkísérel ma rekordot gyorsulni. Van egy Yamaha V-Max-unk is, amivel Autómániás kollegánk, Tóth Zoli kísérletezik majd. Persze nem erre, hanem a rendes dragbike-jára koncentrál, abban a kategóriában, amiben eddig Borsay Szabi a leggyorsabb, iszonyat időt hozott össze (8,2 másodperc) és még hol a vége.

No, még nem késő gyertek ki ti is. Mi most nézzük tovább a futamokat és a galériát folyamatosan frissítjük.

Galéria:
{gallery}kunmadaras{/gallery}

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending