Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kunmadarasi nyereményjáték

Iratkozz fel a Kunmadár-hírlevélre és nyerj 2010-es DVD összefoglalót!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Speed Riders MC

Idén nyereményjátékot indít a kunmadarasi rendezvénysorozat szervezője, melynek keretén belül havonta öt Kunmadár 2010 DVD-t sorsolnak ki.

A tavalyi szezon összefoglalója különösen jól jöhet ilyen ínésges időkben, így a holtszezon közepe felé kénytelenek vagyunk a képernyőn keresztül magunkba szívni a kunmadarasi napfényt, gumifüstöt, benzingőzt, esetleg metanolt… Amikre élőben még május 1-jéig várni kell, pontosabban csak április 28-ig, mert hivatalosan már akkor kezdetét veszi a Honda Motoros Majális. A tavalyi idényhez hasonlóan ismét három fordulót rendeznek Kunmadarason, amely összesen nyolc napnyi programot biztosít a volt szovjet reptér betonjára. A versenyek részleteiről később számolunk be, addig is kedvcsinálónak nyerjetek a tavalyi eseményeket összefoglaló Kunmadár DVD-t!

A nyereményjátékon a Kunmadaras Motorsport Hírlevélre feliratkozottak vesznek részt, közülük sorsolják ki minden hónap végén azt az öt szerencsést, akik (miután e-mailben értesítették őket és postai címet egyeztettek) postán kapják meg a Kunmadár 2010 DVD-t! Fontos tudni, hogy a Hírlevélben mindig csak aktuális és érdekes infókat, vagy éppen tudnivalókat küldenek Neked, és csak akkor, amikor kell. Nem bombáznak feleslegesen mindenféle ajánlatokkal… A Hírlevélre a Kunmadaras Motorsport weboldalán, a bal oldali oszlopban található dobozban iratkozhatsz fel.


Volt miből válogatni a 2010-es DVD-re… Ha mégsem nyernél, 2.500Ft + postaköltség ellenében megrendelheted

Comments

comments

Trending