Connect with us

Blog

Kunmadaras, május 1. – Honda Motoros Majális képek

Kunmadarasi életképek május 1-jéről

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Élménybeszámolónkban már elmeséltük, milyen volt a Dragbike Európa Bajnokság, ill. a meghívásos Dragster verseny, de nincs az a cikk, amelybe beleférne az összes élmény, amit egy kunmadarasi hétvége alatt szerez az ember… Ezért megosztunk Veletek még néhány, ezen a brutális dragoktól, autóktól, motoroktól és stunt riderektől (no meg tapsvihartól) hangos Motoros Majálison készült fotót.

Következzenek hát a munka ünnepén készített képek, hamarosan pedig a vasárnapi, vagyis a döntők napjának fotóit is láthatjátok. Ha Te is kattintottál “egy párat”, és úgy érzed, érdemes lenne másnak is megmutatnod a haverokon vagy a barátnődön kívül, akkor legjobban sikerült képeidet küldd el nekünk – esetleg megjegyzéseddel kiegészítve – a kovacs.tamas@tesztmotor.hu címre, és itt láthatod viszont!


Az egyik leghangosabb – és legerősebb…


“You are behind”


Az új lelátó és az “új” pálya


Tizenkétezer lóerő…


A jobb oldali képen Erdős Csaba és Zolika készülődnek a futamra, a frissen összerakott draggal


Kunmadár és a benzingőz a Polgármester Urat is megfertőzte: Márki Sándor, Kunmadaras első embere a GSX-R és az R1-es után Erdős Csaba korábbi dragjával versenyez….


Ilyen is volt: Traktor-drag. Természetesen magyar, és eladó…


Egy kis informális stunt show mindig emeli a ‘madarasi hangulatot…


A parkoló – még egy pár lóerő…


Hadnagy Józsi már 10 évvel ezelőtt tudta, amiről mi álmodni sem mertünk… A szalmabálás versenyektől az UEM EB-ig nem volt egyszerű az út


Fotó: Antal Attila

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending