Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Debütált az RC16

15 hónappal azután, hogy a KTM bejelentette, részt vesz a MotoGP-ben a 2017-es szezontól, pályára gurult az RC16 az osztrák Red Bull Ringen

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Alex Hoffmann ex-GP pilóta három napon keresztül tesztelte azt a V4-es versenymotort, amellyel a mattighofeni gyártó visszatér a gyorsaságimotoros-világbajnokságra. A teljesítménypróba jó eredménnyel zárult, és pontosan terv szerint haladt – derül ki a KTM közleményéből. A motort teljes egészében házon belül fejlesztették.

“Mit is mondhatnék? Ez a KTM már más ligában játszik, az RC16-on más dimenzióban motorozol. Óriási gratuláció a KTM-nek, hogy itt tart, ilyen rövid idő alatt. Azt hiszem nem csak az én arcomon láthattok büszkeséget, hanem a lelkes csapattagok mindegyikén, akik profin és keményen megdolgoztak ezért az elmúlt hónapokban” – nyilatkozta Alex Hoffmann, a gyár egyik tesztpilótája.

A pályára küldik a high-tech V4-est – két év múlva a narancsosokkal színesedik a GP-mezőny

Mika Kallio is tesztpilóta lesz, aki a kétszer lett világbajnoki második (2005, 2006, 125cc) és egyszer vb-bronzérmes (2008, 250cc) a márka színeiben. Nem kizárt tehát, hogy ő lesz a 2017-ben rajtoló csapat egyik versenyzője.

Nekik sem tetszik majd, ha nem lesz többé utcai KTM sportmotor…

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending