Csatlakozz hozzánk

Hírek

Debütált az RC16

15 hónappal azután, hogy a KTM bejelentette, részt vesz a MotoGP-ben a 2017-es szezontól, pályára gurult az RC16 az osztrák Red Bull Ringen

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Alex Hoffmann ex-GP pilóta három napon keresztül tesztelte azt a V4-es versenymotort, amellyel a mattighofeni gyártó visszatér a gyorsaságimotoros-világbajnokságra. A teljesítménypróba jó eredménnyel zárult, és pontosan terv szerint haladt – derül ki a KTM közleményéből. A motort teljes egészében házon belül fejlesztették.

“Mit is mondhatnék? Ez a KTM már más ligában játszik, az RC16-on más dimenzióban motorozol. Óriási gratuláció a KTM-nek, hogy itt tart, ilyen rövid idő alatt. Azt hiszem nem csak az én arcomon láthattok büszkeséget, hanem a lelkes csapattagok mindegyikén, akik profin és keményen megdolgoztak ezért az elmúlt hónapokban” – nyilatkozta Alex Hoffmann, a gyár egyik tesztpilótája.

A pályára küldik a high-tech V4-est – két év múlva a narancsosokkal színesedik a GP-mezőny

Mika Kallio is tesztpilóta lesz, aki a kétszer lett világbajnoki második (2005, 2006, 125cc) és egyszer vb-bronzérmes (2008, 250cc) a márka színeiben. Nem kizárt tehát, hogy ő lesz a 2017-ben rajtoló csapat egyik versenyzője.

Nekik sem tetszik majd, ha nem lesz többé utcai KTM sportmotor…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending