Csatlakozz hozzánk

Hírek

KTM: Túradobozokat kapott a Vadállat – videóval

A KTM Milánóban bemutatta, amit már mindenki nagyon várt: a kofferes SuperDuke-ot – az alapgépből is érkezett különleges kiadás, és a 690-es Duke is felfrissült

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Már jó ideje figyelhettük kémfotókon a SuperDuke “GranTurismo” fejlődését, és most az EICMA-n a végeredményt is láthattuk. Nem is okozott csalódást: biztosak lehetünk benne, hogy a 173 lóerős GT ugyanolyan intenzív élményt nyújt, mint az R. Csak kényelmesebb, jobb a szélvédelme, és van hova pakolni.

1290 SuperDuke GT 2016

A formavilág mellett a felszereltség is lenyűgöző: van félaktív, elektronikusan állítható WP futómű, csúszókuplung, gyorsváltó, tempomat, kanyar-ABS (Bosch MSC), guminyomásmérő, markolatfűtés, automatikusan kikapcsoló indexek, emelkedőn elindulást segítő rendszer, valamint többféle riding mode is.

Túraváltozat ide vagy oda, a GT is Vadállat maradt…

A dobozok járnak hozzá, a plexi pedig állítható – szubjektív, de a KTM GT azon ritka túramotorok egyike, ami kofferek nélkül is jól mutat.

A SuperDuke R-ből bemutattak egy Special Edition kivitelt is, amely végső soron egy PowerParts katalógusból alaposan felextrázott változat, különleges fényezéssel. Az SE limitált csomagja a hullámos féktárcsákon és az Akrapovic kipufogó mellett “tuning” fék- és kuplungkart is tartalmaz.

1290 SuperDuke R Special Edition 2016

A legerősebb szériagyártású egyhengeres, a 73 lóerős 690 Duke-on (az R modell 75LE, az Akrapovic kipufogónak köszönhetően )finomabb változtatásokat hajtottak végre, elsősorban azért, hogy teljesítse az Euro4-es környezetvédelmi normát.

690 Duke 2016

Ha már a blokkban matattak, még plusz 1.000 használható fordulatot sajtoltak ki belőle, és hogy a frissítés álló helyzetben is egyértelmű legyen, kozmetikázták kicsit a kinézetét.

Pörgősebb és környezetkímélőbb lett a 690-es Duke

Comments

comments

Trending