Csatlakozz hozzánk

Hírek

KTM TNT pályanapok

Pályanap, teszt lehetőség, vezetéstechnikai oktatás a Pannónia-Ringen

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Pályanap, teszt lehetőség, vezetéstechnikai oktatás a Pannónia-Ringen.

A TNT pályanapokon a KTM első alkalommal nyújt lehetőséget arra, hogy a jelentkezők versenypályán, professzionális instruktorok segítségével csiszolhassák tudásukat és próbálhassák ki a legújabb KTM modelleket.

Az idei évtől kezdve a KTM RaceOrange elnevezéssel egyedülálló rendezvényeket szervez az aszfalton motorozóknak. A RaceOrange rendezvények legizgalmasabbika a TNT (Track ‘N‘ Test) elnevezésű, instruktorok által vezetett vezetéstechnikai tréning és pályanap.

Ezek helyszínei Európa legizgalmasabb és legbiztonságosabb versenypályái: Almeria, Pannóniaring, Oschersleben, Cadwell Park vagy olyan vb-pályák, mint Mugello, Sachsenring és Assen.

A KTM pályanapokon bármilyen márkájú motorral részt lehet venni, teljesítmény- és hengerűrtartalom-korlátozás nincs. A csoportokat tudás szerint osztják be, a kezdőktől a profikig mindenki megtalálja a számítását.

Az egy- vagy kétnapos rendezvények középpontja a motorozás. Az instruktorok röviden vázolják az ideális ívek és a döntés elméleti alapjait, aztán már jöhet is a gyakorlat!

Teszteld a legújabb KTM-modelleket Európa legmodernebb versenypályáin!

A Track ’N‘ Test program keretein belül lehetőség nyílik a legújabb KTM-modellek kipróbálására is. Ezek a modellek a következőek:
1190 RC8R, 1190 RC8, 990 Superduke vagy 990 Supermoto.

A részvételi díj 130 és 170 Euro/nap között változik. Jelentkezés és információ a KTM-kereskedőknél vagy a www.raceorange.com weboldalon.

Magyarországi időpontok a Pannóniaringen

Április 2.
Április 21-22.
Szeptember 29-30.

Comments

comments

Trending