Csatlakozz hozzánk

Hírek

Köln: Újfajta Kalandorok a KTM-től

Az osztrák gyártó ezúttal kalandjáró, azaz Adventure modelljeit frissítette, ami konkrétan 5 megújult modellhez vezetett

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A leplek az Intermot kiállításon hullottak le, a modellvariánsok pedig a következőek.

1090 Adventure – az első modell az 1090 köbcentiméteres, V-kettes erőforrással szerelt alap Adventure modell, ami 40 köbcentimétert hízott az elődhöz képest, így immáron 125 lóerőt teljesít. Könnyűfém felnikkel és utcai abroncsokkal utalva arra, hogy ez azoknak készül, akik főként közúton használnák motorjukat. Az erőforrás visszafojtható 38 kilowattra, hogy megfeleljen az A2 kategóriás jogosítványnak.

1090 Adventure R – az alapmodell kalandjáróbb verziója, amely láthatóan tereporientáltabb. Ezt jelzik a küllős felnik, és a rájuk húzott terepgumik, sőt az első felni mérete az alap 19 helyett 21 col átmérőjű. Az R modellek a gyártóra jellemző narancssárga színű vázat kapják. A 1090-es alapmodellhez képest kisebb szélvédő plexit és masszív narancssárga bukókeretet is kapunk.

1290 Super Adventure S – az 1290 köbcentiméteres kalandorok immáron 3 kivitelben lesznek elérhetőek. A főként az aszfaltot járók számára készült az S verzió, ami alumínium felniket kapott – előre 19, hátra pedig 17 col átmérőjűt.

1290 Super Adventure T – a Super Adventure T verziója egy köztes megoldás kíván lenni a főként az országutat járó, és a gyakorta terepen kalandozó felhasználói rétegek között.

1290 Super Adventure R – sokak szerint a 2013-ban bemutatott 1190 Adventure R is őrültség volt az osztrákoktól, a 2017-es 1290 Super Adventure R azonban még jobban bírni fogja a terepet, és az új Euro 4-es emissziót teljesítő kipufogóval is eléri a 160 lóerős teljesítményt. Amellett különböző elektronikai segédletek (ABS, kipörgésgátló, stabilitás vezérlő,keréknyomás figyelő, hegymenet program) járulnak hozzá ahhoz, hogy gyorsabban és biztonságosabban teljesíthessük a kalandot!

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending