Connect with us
just1 mx
Suzuki

Videók

KTM 1290 Super Adventure S – Hétvégi mozi

Jó hosszú videón mutatkozik meg a KTM 1290 Super Adventure S változata. Ebben a Covidos időszakban nem tudunk sajtóbemutatkra járni, ezért ilyen videókon mutatják be az újdonságokat.

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Jó hosszú videón mutatkozik meg a KTM 1290 Super Adventure S változata. Ebben a Covidos időszakban nem tudunk sajtóbemutatkra járni, ezért ilyen videókon mutatják be az újdonságokat.

A KTM is folyamatosan fejleszti a motorjait és tényleg nagyon jók már. 2021-ben nem csak a szokásos modelfrissítés miatt, hanem az Euro5-ös normák miatt is új erőforrásokat kellett fejleszteni minden gyártónak, aki életben akar maradni az európai piacon. Ez alól a KTM sem kivétel és ők már nem a túlélésért küzdenek, hanem szépen haladnak a piacvezető pozíciók felé. Ezt néhány szegmensben már el is érték, hiszen az off-road motorok közül már nagyon keresni kell, hogy ki tud jobb motort gyártani. Nem véletlen, hogy a Husqvarna és a GASGAS is KTM tulajdon már. Az egész Off-road piacot behállózza már az osztrák márka.

De térjünk vissza a bemutató tárgyára a Super Adventure S modellre és most nézzétek meg ezt a 47 perces összeállítást, amelyen szenzációs felvételek mellett rengeteg technikai részletet is meg lehet tudni. (Angolosok előnyben!)

Kétpetéjű ikrek. KTM 790 Adventure teszt S és R változatban 

Két éve voltam a 790 Adventure R és S tesztjén, előtte pedig a 1090 és 1290 Adventure teszten. Tényleg remek motorok ezek, amelyeknek az idei továbbfejleszett változata a videón megcsodálható modell.

Mindenben jobb lett az előző modellnél, pedig már az sem volt semmi. Főleg a futóművet érintik a változások, amelytől brutális kanyartempóra képes a 2021-es modell. Azt hiszem az látszik is a videón, hiszen eléggé kihegyezték erre a film mondandóját.

Én már nagyon várom, hogy ki is próbálhassam és megmutathassam nektek a tesztet róla, de a tartalomkészítés nem csak rajtam múlik mostanában. Muszáj nekem is bevételt termelni, hogy el tudjam tartani a családom, a motoros újságírás pedig manapság nem túl kifizetödő foglalkozás, ezért láthattok kicsit kevesebb tartalmat az utóbbi időben. Talán jobbra fordul a helyzet és az importőrök újra a motoros újságokban is hirdetik majd a termékeiket, de sajnos most nem ez a helyzet. (tisztelet a kivételnek, akik még áldoznak a motoros média hirdetési felületein!

)

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending