Connect with us
just1 mx
Suzuki

Blog

Krosszmotorozni szeretne a párod, de te félted őt?

Íme 10 ok hogy hagyd, hogy a kedvesed krosszmotort vegyen magának

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

A krosszmotorozást legtöbben extrém sportnak tartják, de alapszinten (ha valaki kezdő), a krosszmotor igazából a legjobb eszköz arra, hogy fitt és egészséges legyen használója. Persze lehet, hogy egy kicsit koszos lesz miközben a terepen: pályán, vagy erdőn át motorozik edzés közben, de ezen nem kell fennakadni. Ruhát mosógépbe, pasit a kádba. 🙂

Az okok első 3 pontja a legfontosabb, a többi már nem fontossági sorrendben van.

Top 10 ok, hogy hagyd hogy a párod krosszmotorozzon:

  1. Jobb emberré fog válni – A szabad levegő, a sikerélmények, a sport feltölti őt, és ad neki valami pluszt amire büszke lehet. Ez pozitív hatással lesz az élete minden területére ami könnyebbé teszi mindkettejük életét.
  2. Formában tartja a testét – Nem lesz rajta 20 kilóval több izom, de melyik nő vágyik arra? Inkább feszesebb lesz a feneke, vagy ilyesmi. Reméljük ilyesmi. :D
  3. Jobb lesz a kapcsolata a gyermekeivel – A sport valahol játék is. Ha ebbe a játékba a gyermekeit is bevonja, akkor hihetetlenül szoros kötelék fog kialakulni köztük. Ha nem, az sem baj. Pasija akkor is szívesebben fog játszani bármi mást a csemetékkel.
  4. ”Jobban vág az agya” – Mindenki tudja, hogy ez a sport agymunka is. Hirtelen reakciók, pillanatok alatt meghozott döntések sorozata. Felpezsdíti a tévé előtt addig letapadt agysejteket.
  5. Nem fog függni rossz dolgoktól – Nem is lesz rá pénze. :D Ha igazán érdekelni fogja a motorozás, az edzésen átkozni fogja az átmulatott éjszakát.
  6. Jobban fogja értékelni a természetet – Kevés ember veszi manapság észre a természet szépségeit, de aki észreveszi, jobban fog vigyázni rá.
  7. Javulni fog a problémamegoldó képessége – Ez egy áldás. Nincs is miről beszélnünk.
  8. Fiatalosabb lesz – Minden területen fickósabb lesz, tele energiával… készüljön! ;) :D
  9. Nem lesz olyan stresszes – Fáradt lesz és boldog. A motorosok sokkal nyugodtabbak, ezzel mindenki tisztában van. Ha nincs, üljön fel egy motorra! ;)
  10. Nem olyan veszélyes, mint gondolnád! –  Egy-két lila folt? Ugyan már katona dolog, harci sérülés. Ugye milyen sármos lesz tőle a kandúr? ;)

Köszönöm a fotókat Ifj. Czuni Lászlónak.

A nap videója: Ifj. Czuni László lehengerlő motorozásával még most is bárkit elbűvöl!

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending