Connect with us
just1 mx
Suzuki

Egyéb

Krosszmotoron is lehetsz stílusos!

Engem már egy jó krosszcsizma levesz a lábamról 🙂

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Mini-sorozatunkban bemutatunk pár motorfajtát, és a hozzáillő ruhadarabokat motorosboltunk kínálatából, hátha kedvet kapsz valamihez. Ha máshoz nem is, legalább egy jó kis motorozáshoz… 😉
Nem fogom hosszan ecsetelni a termékek tulajdonságát, csak mutatok pár dolgot, ami valóban jó, és összeillik a többi ruhadarabbal és a motorral.

Krosszmotoron stílusosan (Férfiaknak)

“A motokrossz szó az első világháborúban fogant az angol hadseregben. A motorcycle (motorkerékpár) és cross (át, keresztül) összetételéből keletkezett, tehát motorral mindenen keresztül. Miután a motokrossz veszélyes sport, magas szintű koncentrációt, gyors reflexeket, alacsony reakcióidőt és nem utolsósorban hatalmas fizikai állóképességet igényel. Gyakoriak a bukások, balesetek, ezért számos előírás szabályozza a versenymotor felszerelését, a versenyző öltözékét. A motor sárvédőinek hossza, a lábtartó szerkezeti kivitele, a kuplung és fékkar kialakítása, a rajtszámtábla elhelyezése ugyanúgy szabályozott, mint a csizma, speciális nadrág és mez, bukósisak, szemüveg és kesztyű viselése.”

Bukósisak:
A THOR Sector LEVL NV belépőszintű 2018-as krossz bukósisakja bár nem könnyű, de remek formája, trendi designja, alacsony ára kárpótol ezért a csekélységért.

 

Szemüveg:
A 100% szemüvegek “ellenfelei” közt a legjobb minőségű krossz- és hószán szemüvegeknek számítanak. Gyermek mérettől egészen felnőtt méretig tolják őket, és több mint 200 féle színben kaphatóak különböző lencsével. A képen egy 100% AC Tornado látható. Hidd el, egy ilyennel a fejeden 100%-ig elégedett lennél. ;)

Mez:
A THOR JSY S7S Puls TPR  mez színösszeállításában egy kicsit dájcslándos’, s bár több színben van, ez is nagyon vagány, és ráadásul most AKCIÓS áron megvásárolható!

 

Kesztyű:
Ez a versenyzőknek készült 100% Airmatic off-road kesztyű egy szemernyit sem zavar a mozgásban, olyan vékony, mintha nem is lenne az ember kezén. Ennek a tulajdonságának köszönhetően kiválóan kezelhető benne a kuplung és a fékkar. A bukósisakot és a mezt, mint egy kapocs köti össze vagány színével.

 

Csizma:
Ebben a belépőszintű THOR S4 BLITZ gyönyörűséges csizmában már volt alkalmam totyogni a boltban, és csak annyit tudok róla mondani: imádom. ATV és motokrossz talppal is rendelhető. (Imádom) Zsolti azt mondta krosszcsizma fétisem van. Ugyan…
Mondtam már, hogy imádom? :)

Protektor mellény:
Ehhez a THOR GUA ORG ifjúsági méretű stramm mellényhez most remek áron hozzá lehet jutni nálunk, bekerült az AKCIÓS kincsek közé! Ne hagyd ki!

Zokni:
Nincs a képen, de minden motoros tudja, hogy bármilyen motoros csizmába, cipőbe hosszú szárú zoknit érdemes húzni. A motokrosszhoz ráadásul spéci zoknikat készítettek, mint ezt a THOR SOCK S8Y remek darabot is. Hiába van takarásban, színben még a bukóhoz is passzol. :D

Sorozatunk többi része:
-Robogón is lehetsz stílusos!
-Sportmotoron is lehetsz stílusos!
-Sportsteren is lehetsz stílusos!

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending