Akciók Kirakat

KRIEGA motoros táskák jóárasítva

Örök garancia, kiváló minőség és még az ára is jobb mostantól...
Euromotor3
MotoStar

Az angol gyártmányú világelső motoros táskák nem az olcsóságukról híresek, hanem a kifogástalan minőségükről. A MotoPartsShop ezért új beszerzési forrás után nézett, hogy a legjobb táskákat jobb áron tudja kínálni nektek. Az árcsökkenés természetesen a minőséget nem befolyásolja, de ha karácsonyra szeretnétek meglepni motoros ismerőseiteket, vagy magatokat egy profi motoros táskával, akkor most érdemes Kriega táskákra beruházni.

A kriega.com -on megtaláljátok a teljes termékskálát, amelyet a 1026 Bp. Szilágyi Erzsébet fasor 17-21-ben be tudnak szerezni, de a legnépszerűbb táskákat a Kriega webshopban is megtaláljátok.
Szállítsatok bármit a hátizsákokban, vagy a motorra szerelhető táskákban, a Kriegának mindenre van megoldása, legyen az utcai vagy off-road terepen is.

Stílusos és kifogástalan minőségű táskák a motorkerékpár vezetőjének akár oldal, akár hátizsákos kivitelében
Kistáskák a nagytáskán belülre

 

A motorkerékpárra szerelhető táskák erős hevederekkel érkeznek, hogy erősen fel tudd rögzíteni a csomagokat

 

Comments

comments

1 Hozzászólás

Kattincs a cikk hozzászóláshoz

  • Sziasztok! Jó ez a cucc nagyon! Én hónapokig kerestem, mert a NAKED motoromra, aminek ugye sportos farokidomja van, olyan táskát szerettem volna, ami elég strapabíró, bírja a sebességet, nem mozog el, nem dörzsöli ki a fényezést a hátsó ülés mellett, sok cucc belefér, több elemből áll, hogy variálható legyen és, ha kell el tudom vinni városnézni is magammal. Tetszettek volna az átvetős dologok (panniers), de az karcolt volna, nem nekem való. Emellett döntöttem és nem bántam meg! Bírja a 220 fölöttit is, nem mozdul el. 3000Km-es túrán helytállt. Az US Drypack 70-et vettem. https://photos.app.goo.gl/QOINAnM6Qa7GU0BK2
    JaÚ!

KTM

Hírlevél feliratkozásINSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS Vespa-MV