Connect with us
Suzuki

Hírek

Közönségtalálkozó a Plazában

Kovács Niki, Győrfi Alen, Németh Balázs és Tóth Imre a biztonságos közlekedésért

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum idén még közelebb szeretne kerülni az emberekhez, hogy minél többen csatlakozhassanak a tanpálya biztonságos közlekedésért folytatott akciójához. A Vezetéstechnikai Centrum munkatársai december 23-ig a Duna Plaza első emeletén felállított standjukon fogadják az érdeklődőket, illetve megismertetik az általuk nyújtott szolgáltatásokat.

Szombaton, vasárnap és hétfőn világ-, és Európa-bajnokságokon résztvevő sportolókkal, köztük több motorossal is találkozhat az, aki ellátogat a bevásárlóközpontba. Ott lesz a legjobb magyar női gyorsasági motoros Kovács Niki, valamint a Suberbike világbajnokság három magyar indulója, ifjabb Tóth Imre, Németh Balázs és Győrfi Alen is.

Noha Kovács Niki két keréken száguld a versenypályákon, a lassan beköszöntő tél miatt is fontosnak tartja, hogy az emberek óvatosan, odafigyelve közlekedjenek a csúszós, latyakos, vizes utakon.

„A
Nemek Párviadalán már kipróbálhattam a tanpálya adta lehetőségeket, és bizony nem ártott az igazi tél megérkezése előtt felfrissíteni a reflexeimet, felkészíteni magam a csúszós és váratlan helyzetekre. Ezért is vállalok örömmel minden felkérést, ami a biztonságos és tudatos közlekedésre hívja fel a figyelmet” – közölte a november elején az endurance világbajnokság katari futamán indult, és ott az egyetlen női csapat tagjaként hatodik helyen végző motoros.

„Mi, a Hungaroring Sport Zrt. és a céghez kapcsolódó szolgáltatók munkatársai mindig is szívügyünknek tekintettük, hogy élharcosai legyünk a biztonságos közlekedés elősegítésének. Éppen ezért fontos a számunkra, hogy a lehető legtöbb fórumon felhívjuk az emberek figyelmét a közutakon leselkedő veszélyekre. Nagyon köszönöm az általunk felkért világklasszis sportolóknak, hogy elfogadták a meghívásunkat” – mondta Gazsi Júlia, a Hungaroring Sport Zrt vezérigazgató-helyettese, aki egyben a Vezetéstechnikai Centrumot irányító Tanpálya Kft. ügyvezető igazgatója.


A közönségtalálkozók időpontjában személyesen lehet találkozni a sportolókkal, kérdezni tőlük, valamint közös fotóra és autogrammvadászatra is lesz lehetőség

A meghívott sportolókkal a következő időpontokban lehet találkozni a Duna Plazában a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum első emeleti standjánál.

December 17. szombat:
16.00 – 17.00: Ungvári Miklós és Kovács László

December 18. vasárnap:
14.00 – 15.00: Kovács Niki és Herczig Norbert
15.00 – 16.00: Bende Adrienn és Kiss Ramóna
16.00 – 17.00: Mészáros Anett és Győrfi Alen

December 19. hétfő:
14.00 – 15.00: Heller Éva és ifjabb Tóth Imre
15.00 – 16.00: Erdei Zsolt
16.00 – 17.00: Németh Balázs és Matók Ádám

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending