Csatlakozz hozzánk

Akciók

Közkívánatra: SHOX láthatósági dzseki

Sixgear Police: új, rikító sárga motoros dzseki a SHOX kínálatában

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Talán nem mondunk Nektek újat azzal, hogy szívügyünknek tekintjük a láthatósági motoros ruházat népszerűsítését. Nem csak azért tesszük ezt, mert bejön nekünk a rikító Rossi-sárga, hanem mert – durván szólva – jelentősen megnöveljük túlélési esélyeinket, ha ilyen gúnyába bújunk… Legutóbb a SHOX motorosbolt tett eleget az ilyen irányú igényeknek.

Néhány motoros már régóta láthatósági mellényt ölt magára, mielőtt útra kel. Praktikusnak praktikus ötlet, de sokaknak túl „futáros” a kinézete, nem szeretnék, ha méregdrága, vagy éppen “csak” szeretett motorjukon ülve az autósok pizzafutároknak gondolnák őket.

A SHOX Motoros Áruház “vásárlói nyomásra” döntött úgy, hogy elkészít egy úgynevezett láthatósági motoros dzsekit. A Police névre keresztelt textil kabát nagy része a jól ismert UV-sárga színben pompázik.

A Sixgear Police nyári és átmeneti időszakra tervezett dzseki. A szürke részek hálós anyagból készülnek, így nagy melegben is komfortos viselet, ugyanakkor kivehető víz- és szélálló bélése hűvösebb, csapadékos időben jó szolgálatot tesz. Feltűnő színének köszönhetően minden autós figyelmét felkelti. Mi ez, ha nem ideális (és biztonságos) városi- és túraöltözet?


Már világosban is nagyon feltűnő…


…de valódi előnye sötétben érvényesül igazán

SHOX Motoros Áruház
Budapest, 1033 Szentendrei út 89-93.
Vevőszolgálat: 06-1-430-1035
Forró vonal: 06-30-640-6801
www.shox.hu
Nyitvatartás:
h-p: 10-18h
sz: 10-14h

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD

Trending