Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kovács Niki élt a lehetőséggel

A magyar lány nem ijedt meg a kihívástól: jól ment az Endurance VB-n

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Kovács Niki bebizonyította, hogy nem véletlenül számítottak rá a katari hosszútávú VB-futamon! A leggyorsabb magyar hölgy nemzetközi (világbajnoki) szinten, keményebb körülmények között is megmutatta tehetségét.

Ahogy azt a nagy megmérettetés előtt már megszellőztettük, Kovács Niki szerepelhetett az Endurance világbajnokság zárófutamán, a katari szövetség (QMMF) női csapatában. A vasárnapi dohai 8 óráson a merőben új kihívás ellenére kiválóan helytállt a magyar lány és csapata: a hatodik helyen végeztek a Superstock 1000 mezőnyben!

Nina Prinz, Paola Cazzola és Niki 219 kört tettek meg egy ‘stock Suzuki GSX-R1000 nyergében (amihez még nem volt szerencséje a “mi lányunknak”), méghozzá olyan eredményesen, hogy a Van Zon Boenig Team előtt hozták be a vasat – a BMW-vel versenyző csapat a második helyen végzett a Superstock-összesítésben.

“Részemről elégedett vagyok a teljesítményemmel. Az első két menetemben használt gumival mentem, a második és harmadik etapomon pedig sötétben kellett motoroznom, ami ugyan elsőre nem volt egyszerű, de utána nagyon élveztem. Az utolsó 20 körömön, amire új hátsó gumit kaptam, sokkal jobban tudtam uralni a motort, és annak csúszkálásait. A versenynek ebben a szakaszában ugyanolyan időket futottam, mint délután – ami nagyon jónak mondható nem sokkal a verseny vége felé, sötétben…” – írta Niki hivatalos Facebook oldalán az embert próbáló kihívással kapcsolatban. Hamarosan bővebben is beszámolunk Niki versenyéről, illetve sikeréről, mert nyugodtan mondhatjuk így.


Nikiék kategóriájukban a hatodik, míg összetettben 17. helyen végeztek


Sajtótájékoztatón a lányok – szépen szerepelt a full-női csapat a férfi mezőnyben

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending