Csatlakozz hozzánk

Blog

Köss nálunk biztosítást!

Kösd meg nálunk kötelező biztosításod és így tied lehet egy bukósisak!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Kösd meg nálunk kötelező biztosításod és így tied lehet egy bukósisak!

Körülbelül egy hónapja van rá lehetőség, hogy rajtunk keresztül köthessetek biztosítást, akár KGFB-t, akár CASCO-t, bármilyen gépjárműre. A dolog hátterében a CLB (=biztositastipp.hu) áll, ami az első olyan biztosítási alkusz cég, ami érdemben kezdett el tenni a motorosokért. A rengeteg szervezés, egyeztetés és tárgyalás eredményeként a biztosítók elkezdtek nyitni felénk és csökkentek a díjak, valamint a CASCO biztosításoknál elkezdték külön kezelni a motorkategóriákat, márkákat, de akár még a típusokat is. Úgy döntöttünk a CLB-vel, hogy elkezdünk együttműködni, így egyedülálló módon most már velünk is köthettek biztosításokat.Az előbbi képekre kattintva bejön egy másik oldal, ahol egyszerűen és gyorsan tudtok kötelező illetve CASCO biztosítást kötni motorra vagy autóra egyaránt, ugyanazon az árakon, mint máshol. A hab pedig most jön a tortára. Mivel hamarosan jön a KGFB lemondás/váltás ideje, úgy gondoltuk egy kis játékra invitálunk benneteket.

JÁTÉK – Nyerj egy bukósisakot a biztosításoddal

Azok között, akik év végéig rajtunk keresztül kötnek biztosítást a motorjukra vagy az autójukra, azaz az oldalunkon lévő bannerekre kattintva kezdték a szerződés kötést, egy Dainese bukósisakot sorsolunk ki, természetesen a felajánlóval, a Karasna Motorosbolttal karöltve.

A KGFB egy, a CASCO még egy esélyt jelent a sisakra, de ha emellett autóra is köttök, akkor azt akár meg is duplázhatjátok. A játék év végéig tart, majd azután január elején kerül ki közületek a szerencsés nyertes. Fontos, hogy ha kötöttetek szerződést, akkor írjatok nekünk a jatek@tesztmotor.hu -ra egy e-mailt a nevetekkel, telefonszámotokkal, a szerződésszám(okkal), hogy tudjunk titeket regisztrálni. A levél tárgyába azt írjátok, hogy “TesztMotor Biztosítás”. Sok szerencsét mindenkinek!


Az oldalunkon itt található a biztosítás kötések linkje.
Szóljatok az ismerőseiteknek is!

Comments

comments

Trending