Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Koncepció: V4-es Honda sportmotor

A Honda a kölni motor kiállításon folytatja a 30 évre visszatekintő V4-es sportmotor projekjét.

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

 

Igen, a Honda azt tervezi, hogy a legendás V4-es sorozat újabb méltó tagjaként és koronájaként megépít egy nagy köbcentis sportmotort. Van hova nyúlniuk ötletért, hiszen a MotoGP-ben már évek óta használják ezt a fajta henger elrendezést. Persze dzsípi ide vagy oda, ne felejtsük el, hogy Hondáék jövőre ünneplik a 30 éves évfordulóját az innovatív V4-es sport kategóriájuknak.

A hivatalos sajtó anyagban azt olvashatjuk, hogy a Honda felsimerte a világ igényét, ami nem a motorkerékpár számadatainak növekedésében testesül meg, hanem a valós, vezetés közbeni élményekben, érzelmekben és a motor stílusában, karakterében. Mostantól ezekre még fokozottabb figyelmet fog szentelni a nagy H.


A Honda V4-es sport koncepciója ezzel a valamivel indult Kölnben.

A motorról magáról persze semmit sem lehet tudni, pedig elhihetitek, nem idén kezdték el rajzolgatni. Valószínűleg lesz majd új 1200 köbös VFR és persze marad V4-es, bár erről semmi hivatalos infó nem érkezett. Ha ez mégis így lesz, gondolati síkon nyugodtan tovább mehetünk és könnyen elképzelhető, hogy a V4-es sportmotor erőforrása nagyrészt meg fog egyezni az új 1200-es VFR-ével. Az ‘egy erőforrással üssünk több legyet’ koncepcióba ez tökéletesen illeszkedne. Majd meglátjuk. A Honda európai Sales Manegere, Mark Davies a következőket mondta: “Ez a motor fogja igazán megmutatni, hogy mire is vagyunk képesek és néhány éven belül valósággá válnak az álmok.”


Mark Davies, a Honda európai fejese mesél a publikumnak.
A Honda bemutatóján készítettünk videót is:

{wmv}hondaintermot{/wmv}

LETÖLTÉSHEZ KATTINTS IDE

 Kölnben lencsevégre kaptuk a modern szobrot.

Ilyen oldalról.

És ilyen hátulról.


MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending