Csatlakozz hozzánk

Hírek

Köln: új Ducati SuperSport

Hivatalosan is felélesztette SuperSport modelljét Bologna: az olasz gyártó immáron hivatalos fotókat és információkat is közzétett utcai szupersportolójáról

Közzétéve

ekkor

KTM
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Bizonyára sokan emlékeznek a Ducati SuperSport modellére, ami az olaszok sport-túra elképzelését valósította meg. A végeredmény azonban nem lett túl kényelmes, de supersport modellnek sem volt kategorizálható.


A megújult modell azonban igyekszik feledtetni az előd által kialakított képet, és a rajongók egy újszerű külsővel ellátott utcai motort (ún. allroundert) kaptak. A tervezéskor láthatóan fontos volt a kényelem, így a Panigale csúcsmodelltől sokkal pihentetőbb üléspozíciót várunk, ami kifejezetten utcai motorozásra lett tervezve: a plexi viszonylag magas, és a hátsó ülés (az üléstakaró alatt) is kényelmes, valamint a kormány-ülés-lábtartó háromszög is kellemesebb, a Panigaléhoz képest.


Az erőforrás 937 köbcentiméteres vízhűtéses L-kettes (Testastretta), amihez olajos kuplung jár (ahogy a többi új Ducatihoz is). Ezt az erőforrást már ismerhetjük a Hypermotard-ból, ahol 113 lóerőt és 97Nm forgatónyomatékot teljesít. Az erőforrás nem változott, így meglepő módon ugyanekkora teljesítményt kapott az új modell, ami így egyértelműen nem kíván kihívója lenni a kisebbik superbike-nak, a 959 Panigale-nak sem.


Viszont megkapjuk a Ducati által fejlesztett elektronikai csomagokat, Brembo fékrendszert Bosch ABS blokkolásgátlóval, informatív kijelzőt – sőt az S modellhez fel és leváltásokkor is használható gyorsváltót is. Mindezek tudatában minden adott ahhoz, hogy egy, sok mindenre, a túrákon és a mindennapokban is jól használható utcai motort kapjunk az olaszoktól!

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending