Csatlakozz hozzánk

Hírek

Klasszikus és épített motoros találkozó szombaton a Konyhánál!

Az “IRON AND WIND”, a “The Cafe Club Budapest” és a Konyha szervezésében a szombaton megrendezésre kerülő Bikes and Friens: Classic & Design Moto Contestre várunk minden klasszikus motortulajdonost, vagy motorépítőt, és minden olyan elvetemült motorkedvelőt, mint amilyenek mi is vagyunk. 🙂

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A 2020-as év sokunk életébe hozott különböző mértékű változásokat.
Nincs ez másként a motoros világgal sem, gyárak álltak le hónapokra, rendezvények maradtak el, az idei évre ígért új motorok bemutatóit jövőre halasztották. Így gyakorlatilag mi egyszerű emberek pedig csak nézünk mint Rozi a moziban, és csak pislogunk, próbáljuk az éterben keringő rengeteg infóból leszűrni a vélt igazságot.

Az “IRON AND WIND” és a “The Cafe Club Budapest”, alapvetően egy “régi-újhullámos” motoros közösség építésén fáradozik már idestova több mint öt éve, s idén sajnos mi is hasonló nehézségekkel küzdünk rendezvényeink elmaradásával.

Próbáltunk kis létszámú, biztonságosnak mondható szabadtéri rendezvényeket szervezni az idei év lehetőségeihez mérten, nem kevés sikerrel, de sajnos nem eleget.

Az esemény tulajdonképpen arra hivatott első körben, hogy összehívja az országban intenzíven alakulgató “motorépítő” és “restauráló” művészeket, és a téma iránt elhivatott motorkedvelőket.

Ennek keretén belül lesz egy design-verseny, ami mögé beállt a MotoPartsShop, a Shox és a Continentál Magyarország is, akik nem csak jelenlétükkel, de tárgyi nyereményekkel is erősítik a program színvonalát.

Tehát aki egy kötetlen, barátkozós szombati összejövetelre számít, azt szeretettel várjuk, belépő és részvételi díj nincs! Viszont ami lesz: kávé, speciál hot-dog, bägel, zene, motorok és jó hangulat! 🙂

A rendezvény nem korhatáros!!!

A Facebookon is kitett esemény, ahol esetleg még többet megtudhattok a rendezvényről: Bikes and Friens: Classic & Design Moto Contest
az előbbi linken megtalálhatjátok.

Cím: Madách Imre út 8. Budapest 1075

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Trending