Csatlakozz hozzánk

Blog

Kiss Viktor, sohasem feledünk!

A TesztMotor Kupa felnőtt kategóriájának győztesére, Kiss Viktorra emlékezünk

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Szerkesztőségünk megdöbbenve és értetlenül állt hétfő este a hír előtt, miszerint tavalyi TesztMotor Kupánk legjobb versenyzője és összetett győztese, Kiss Viktor tragikus motorbalesetben életét vesztette. Az elért kiváló eredményeinél is fontosabb az, hogy Vitya személyében egy olyan embert ismerhettünk meg, akire tökéletesen megfelel az a mondás, miszerint “a motorosok jó emberek”. Aki ismerte őt, tudja, hogy milyen szimpatikus, jó fej sráccal lett szegényebb a magyar motoros társadalom.

Ezen a hétfői napon beköszöntött a “februári tavasz”, az idei első jó idők egyike, amit a motoros ember mindennél jobban vár az évben. Ilyenkor legtöbbünk olthatatlan vágyat érez egy gurulásra, amit Vityánál talán még szép új sisakja és kipufogója is fokozott. Ilyenkor menni kell, nincs mese, de sokszor, számtalan fórumon hallhattuk már, hogy legyünk nagyon óvatosak az első menetek alkalmával. Persze sajnos nem csak rajtunk múlnak a dolgok, éppen ezért legyünk nagyon körültekintőek, hiszen ez a tragédia is bizonyítja, hogy még egy ilyen tapasztalt motorost is érhet baj. Viktor nem csak házi minimotoros bajnokságunkban szerepelt kiválóan, hanem például a ZX Kupában is szép eredményeket ért el 600-as Kawasakijával.

De még egyszer hangsúlyozzuk, nem is az eredmények a lényegesek, hanem hogy a Viktorhoz hasonló emberekre szoktuk azt mondani, hogy IGAZI motoros. Nem divatból, de még csak nem is csak hobbiból motorozott – ez volt az élete. Sok motoros eseményen találkoztunk az elmúlt szezonban, mert mindenhol ott volt, ahol egy vérbeli sportmotorosnak dolga lehetett. És a számos rendezvényen közvetlen stílusával rengeteg motoros barátot is szerzett, akik most mind megrendülve állnak az eset előtt. Hihetetlen, milyen hirtelen megtörténik a baj. Nem is olyan régen még TesztMotor Kupás nyereményrobogónkat tolta be a furgonba… “Balu” most már az égi versenypályákon húzza a gázt. A TesztMotor szerkesztősége őszinte részvétét fejezi ki a családnak, barátoknak, ismerősöknek. Kiss Viktor, sohasem feledünk!

Kiss Viktorra emlékezünk

Kiss Viktor  –  1982 – 2011

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending