Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kispataki: tükröm-tükröm, mondd meg nékem…

…avagy mi várható a szezon további részében Viktoréktól

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Viktor Menedzsment

Kispataki Viktor (és csapata) brnoi WSBK-pontszerzésével sikeresen bemutatkozott a világ motorsport-porondján. Az anyagi lehetőségeket tekintve azonban nem (volt) egyszerű eldönteni, hogy a rövidtávú VB-s szereplésre, vagy az előkelő helyezésekkel kecsegtető kisebb bajnokságokra érdemes-e koncentrálni. Nézzük, mi várható még idén hazánk egyik legtehetségesebb gyorsasági versenyzőjétől.

SBK Világbajnokság: A sikeres brnoi forduló, a pontszerzés után a szervezők biztosították Viktort bizalmukról, azaz részvételét a további fordulókon szóban engedélyezték. Ennek ellenére idén valószínűleg nem lesz látható a Prop-tech Honda WSBK fordulón. A döntés legfőbb oka anyagi jellegű. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az elkövetkező szezonra ne tervezne újabb világbajnoki részvételt az esztergomi alakulat.

Alpok-Adria Bajnokság: Augusztus utolsó vasárnapján Rijekában rendezik a nemzetközi bajnokság zárófutamát. Ezen a fordulón Viktor is rajthoz áll. A Hondába belekerülnek azok az alkatrészek, melyek a WSBK futamra nem érkeztek meg időben, így mind köridő, mind helyezés szempontjából bizakodva várja a csapat a megmérettetést. Kispataki három fordulót abszolválva (Hungaroring, Brno, Pannoniaring) pillanatnyilag hetedik a bajnokságban. Matematikailag másodikként is zárhatja a sorozatot a már bajnok Andreas Meklau mögött.

Magyar Bajnokság:
Két futamgyőzelem és egy technikai KO után Viktor a második helyen tanyázik 15 pont lemaradással. A hátralévő hungaroringi versenyeken célja futamgyőzelmei számát tovább gyarapítani.


WSBK Brno: Kispataki, Xaus, Melandri, Fabrizio, Laverty…


Viktor megmutatta Brno-ban, hogy a tehetsége adott a világbajnoki mezőnyhöz…

Comments

comments

Trending