Connect with us
Suzuki

Hírek

Kispataki indul a 24 óráson

Ezen a hétvégén Le Mans-ban, az Endurance vb zárófutamán küzd a magyar srác

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Kispataki Viktor ismét hosszútávon versenyez, méghozzá az Endurance Világbajnokság le mans-i fordulóján áll rajthoz – az olasz MCS Racing színeiben, egy Suzukival. A csapatnál tavaly már versenyzett Magny-Coursban, akkor a kilencedik helyen végeztek a Superstock 1000-es kategóriában.

Andy Fanotto csapatfőnök két héttel a verseny előtt kereste fel Viktort, hogy részt venne-e a 24 órás viadalon. A többszörös magyar bajnok szívesen mondott igent, hiszen kedveli ezt a műfajt. Ez lesz Viktor ötödik 24 órás versenye, másodszor indul Le Mansban, ahol hosszú távú pályafutását kezdte 2010-ben. A tavaly előtti év örökre emlékezetes marad a számára, hiszen a szezonzáró futamon Katarban dobogós helyezést ért el az RMT Racing Team színeiben!

A neonsárga GSX-R – ami az MCS Racing védjegye – pillanatnyilag a nyolcadik helyen áll a pontállásban. A szezon mindhárom versenyét befejezték, kétszer a nyolcadik, egyszer a kilencedik helyen végeztek.

Viktor reméli, hogy ismételten a kockás zászló vet véget az egy napon át tartó versenynek, és talán megkoronázhatják az együttműködést a szezon legjobb helyezésével. “Sokéves tapasztalatom van a Suzukival és a Pirelli abroncsokkal, a szerelők egy részét is ismerem már, ezért bízom egy jó eredményben” – nyilatkozta Kispataki.


Viktor csapattársai a horvát Marko Erceg és a spanyol Ricardo Saseta lesznek. Az eredményekről folyamatosan tájékozódhattok a versenyző facebook oldalán

Forrás: Viktor Menedzsment

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending