Csatlakozz hozzánk
KTM

Hírek

Kispataki: ballábas szezonkezdet

A sikerekben gazdag szezonzárás után nehezen indul Viktor idei évadja

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Forrás: Viktor menedzsment

Már a tél folyamán körvonalazódott, hogy hiába a világbajnoki pódium Katarban, a bahreini futamgyőzelem, a magyar bajnoki cím, Kispatakiéknak nehéz összeállítani az új szezonhoz szükséges feltételeket. Sok vállalat még válságosnak érzi helyzetét, mások büdzséje pedig kiürül a társadalmi felelősségvállalásaikkal.

A 24 éves versenyző Endurace Világbajnoki szereplése ezért még nem biztos, az OB első futamán, április 3-án azonban rajthoz kíván állni. A címvédés nem lesz könnyű, hisz az Open kategóriában igazi álommezőny gyűlhet össze idén, így roppant izgalmas fordulókra számíthatnak a kedves nézők. A teljesség igénye nélkül, a kiállítás „pletykái” szerint rajthoz áll Adorján Tamás, Bezzeg István „Tyű”, Bitter Sándor, Chrobák János, Egedi Sándor, Győrfi Alen, Juhász Dávid, Németh Balázs, Tóth Imi, Sárkány Dezső és Vida Tibor is…

Kispataki idén egy Honda CBR1000RR nyergében lesz látható a hazai futamokon, melyet a Prop-tech esztergomi műhelyében készít fel. Reméljük sikerült meghozni a kedvet ahhoz, hogy minél többen látogassatok ki a 17 órakor kezdődő futamra a Hungaroring ingyenes lelátóira.

Viktor jelenleg kényszerpihenőn van, egy baráti focimérkőzésen sérült a jobb bokája. Az orvosok részleges szalagszakadást állapítottak meg. „A legrosszabbkor, a szezon kezdete előtt pár héttel jött ez a sérülés. Orosz Csilla rehabilitációs gyógytornász segítségével próbálok minél gyorsabban felépülni, remélem az első hungaroringi tesztnapon már motorra tudok ülni. Célom természetesen futamgyőzelemmel kezdeni az évet, még ha az nehézkesen is indul ” – mondta el endurance menőnk.


Kispataki Hondája az esztergomi tuningműhelyben várja a szezont – vajon milyen versenyeken láthatjuk idén?

A csapat ezúton is megköszöni minden régi és új támogatónak a segítséget: Prop-tech motorkerékpár szerviz, Takarékbank Zrt., MAMI – Magyar Motorkerékpár Szakközépiskola és Szakiskola,  Bódis Kipufogó, SHOX Motoros Áruház, Motorrad motoros bolt és szerviz, Tokyo Racing Klub, Polidom, Honda Hungary Kft., Honda Dream, FastRide Magazin, Csilla Clinic for racers.


Kispataki Viktor (pályafutás ITT) és mentora, Szabó “Bregyó” János a Motorfesztiválon

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending