Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kis Viktória a Verdanapokon

“Az álmom, hogy én legyek az első magyar női motoros, aki pontot szerez egy WSBK-futamon”

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Immár hagyomány, hogy a nyár beköszöntével megrendezik az egyre népszerűbb Verdanapok nevű eseményt. Az idei rendezvényen a megszokott nívós programokon túl, immár második alkalommal találkozhat a rendezvényre kilátogató közönség a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team tagjaival.

Idén két versenymotoron kívül a csapat 19 éves motorosa, Kis Viktória képviseli a csapatot a helyszínen. „A csapat nevében is kijelenthetem, hogy nagy örömmel veszünk részt a Verdanapok immár hagyománnyá vált rendezvényén. Tavaly Győrfi Alen képviselte a csapatot a rendezvényen, ám ő éppen a rendezvény időpontjában a Superbike világbajnokság Superstock 1000 sorozatában versenyez a spanyolországi Aragonban. Úgy gondolom igen fontos, hogy személyesen is találkozhatunk a közönséggel ilyen alkalmakkor, éppen ezért megtisztelő, hogy a szervezők ismét meghívtak minket” – fogalmazott Kis Viki.

Az Alpok-Adria Bajnokság Superbike kategóriájában versenyző csinos motorosnak legközelebb július közepén, a csehországi Most városában kell helyt állnia a rajta kívül majd negyven férfiból álló mezőnyben. Vélhetően a nézőtérről akkor is ott fog szorítani érte legnagyobb szurkolója, a nagymamája, aki ha csak teheti, mindenhova elkíséri unokáját.

„Nem egyszerű a helyzetem, de mindenképpen bizonyítani akarom, hogy egy nő is képes megállni a helyét ebben a férfias sportágban. A folyamatos edzés, fizikai felkészülés mellett most az egyetemi vizsgaidőszak, illetve a vizsgákra való tanulás tölti ki az időmet, ugyanis nemcsak az aszfaltcsíkon, hanem a civil életben is szeretném megállni a helyem. Ez az esztendő a tanulásé, majd jövőre folyamatosan szeretnék a pontszerzők között szerepelni az Alpok-Adrián. Az a legfőbb vágyam, hogy én legyek az első magyar női motoros, aki pontot szerez a Superbike világbajnokság egyik futamán. Ennek eléréséhez még rengeteget kell fejlődnöm, de úgy érzem, csapatomnak köszönhetően most jó irányt vett a pályafutásom” – árulta el Kis Viki, aki autóval is aktívan részt vesz a közúti forgalomban. Sőt, akkor sem jön zavarba a csinos, szőke motoros, ha neki kell a saját motorját utánfutón a versenyek helyszínére elszállítani.

…ahogy a tavalyi év teljes egészében kimaradt, 2014 viszont jól kezdődik számára


Kis Vikivel június 30-án találkozhatnak legközelebb a motorsport-rajongók

A Verdanapokkal kapcsolatosan némi változást jelent a tavalyi rendezvényhez képest, hogy most egy napon keresztül csodálhatják az érdeklődők a kiállított autó- és motorcsodákat, próbálhatják ki, milyen beülni egy driftversenyző mellé, vagy találkozhatnak ismert sportolókkal vagy művészekkel. Ráadásul a helyszín is megváltozott: a június 30-i rendezvény ezúttal a főváros XVIII. kerületében található Bókai Kertben lesz, ami tömegközlekedési eszközökkel, illetve autóval is könnyen megközelíthető.


Wicca a későbbiekben a Superbike Világbajnokságon is szeretne pontot szerezni
Nyereményjáték a Verdanapokon

A Verdanapok története során először jelen lesz a Hungaroring Sport Zrt. és a mogyoródi pályán üzemelő Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum. A standjukon találkozhatnak az érdeklődők egy biztonsági öv-szimulátorral, a nemrégiben megnyitott off-road pályán használatos terepjáróval és quaddal. A Hungaroring egy nyereményjátékot is szervez a rendezvényre, ugyanis akik a három honlapon – a hungaroring.hu, tanpalya.hu és a verdanapok.com – megtalálható, a Hungaroringgel és a tanpályával kapcsolatos totót a helyszínen helyesen kitöltve leadják fél 6-ig a standjukon, azok között értékes ajándékokat sorsolnak ki.

„A fődíj egy kétszemélyes belépő lesz a július 29-i F1-es Magyar Nagydíjra, míg mellette egy-egy tanpályás, illetve off-road vezetési kurzust is nyerhetnek a helyesen válaszolók” – jelentette ki Barabás Judit, a Vezetéstechnikai Centrum értékesítési vezetője, aki a helyszínen személyesen is tájékoztatást nyújt a Hungaroringen igénybe vehető szolgáltatásokról.
A nyeremények kisorsolására aznap este 18 órakor kerül sor a nagyszínpadon, a tombola ideje alatt.

Forrás: Hungaroring

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending