Connect with us
Suzuki

Hírek

Kis Viki visszatér…

…Gyutai Adrián csapattárs pedig öt év után szerezhet magyar motoros nemzetközi bajnoki címet!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Eddigi történetének legnagyobb sikerére készül Győrfi Alen Alpok-Adria csapata. A 125 GP-ben induló Gyutai Adrián a németországi Nürburgringen 2007 után (Talma és Alen VB-, ill. EB -sikere) megszerezheti a magyar gyorsasági motorsport újabb nemzetközi összetett bajnoki címét.

A nyári szünetet követően folytatni szeretné idei sikeres szereplését a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team a 2012-es esztendőben. A csapat élversenyzője, Győrfi Alen szeptember 9-én, Nürburgringen szeretné gyarapítani pontjainak a számát a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában, míg a csapat másik három versenyzője az Alpok-Adria Bajnokságban írná tovább a magyar gyorsasági motorsport aranyoldalait.

A gárda a pihenőt követően augusztus 11-én, a kecskeméti Birizdo Kart Gokart Stadionban tett eleget a 2007-es világbajnok meghívásának, és a Talmácsi Napon vett részt. Győrfi Alen és Kis Viktória gokartversenyen is indult, és négykeréken is a leggyorsabbnak bizonyultak.

„Bizonyos családi gondok miatt több versenyen nem tudtam indulni, de szerencsére rendeződni látszik a helyzet, így szeptember 2-án én is rajthoz állhatok végre. Nagyon hiányzott már egy kis száguldás, így csak köszönettel tartozom Talmának, hogy meghívott erre a fantasztikus rendezvényre” – fogalmazott Kis Viktória, aki a Slovakia Ringen első idei pontszerzésére készül.


Kis Viki újra a pályán: itt még csak gokarttal, de hamarosan motoron is

Gyutai Adrián szeptember 2-án tér vissza a pályára, amikor a Slovakiaringen számára az lesz a tét, hogy 2007 után – Talmácsi Gábor világbajnoki és Győrfi Alen Európa-bajnoki címét követően – újra nemzetközi összetett bajnoki címet szerezzen Magyarországnak. Hogy megérdemelné, az biztos, hiszen az idei öt versenyen négyszer győzött – megszerezve a pole pozíciót és a legjobb köridőt is –, és egyszer a második lett…

„Adrián a tétnek megfelelően készül, nagyon keményen dolgozik azért, hogy ő legyen az a magyar motoros, aki öt év után ismét egy színvonalas és neves sorozatnak megszerzi az összetett bajnoki címét. Egy biztos, jó formában várja a futamot, és én a lehető legtöbb segítséget megadom neki, hogy valóra váljon az álma” – jelentette ki Győrfi Alen, aki Adrián előtt utolsónak, még 2006-ban nyerte meg ugyanebben a kategóriában az Alpok-Adriát.


Győrfi Alen (most csapatfőnökként) és Gyutai Adrián Alpok-Adria bajnok-várományos

Forrás: MetalCom-Adrenalin H-Moto Team

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending