Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kis Viki óriásit bukott – videó

A H-MOTO Team női versenyzője, Kis Viktória eséssel búcsúzott az idei EJC kupasorozattól Magny-Cours-ban. A női értékelésben sokáig az első helyezéséért küzdött, de a balszerencsék sorozata miatt ez elúszott

Közzétéve

ekkor

nap videoja - oktober 2015
Sportster
MAI Kótyavetye

Kis Viktória hétvégén a francia pályán, a Superbike vb hondás (CBR650F) utánpótlásnevelő betétfutamán állt rajthoz. Mivel a pálya új volt számára, így a terv az volt, hogy a lehető legtöbb kört megtegye az edzések alatt. Ez nem sikerült, mert alig pár kör után technikai gondok adódtak, majd a piros zászló és némi eső is nehezítette a pálya megismerését, valamint a motor beállítását.

A verseny is hamar véget ért a magyar lány számára, ugyanis a 11-es rajtszámú Picciuto a pálya elhagyása után figyelmetlenül jött vissza, és szó szerint kilökte Wiccát, aminek hatalmas bukás lett a vége, a motor több szaltó után ért földet. A fiatal versenyző szerencsére horzsolásokkal megúszta:

Im sorry for hitting Viktoria and I regret it. By the way, on the gravel I try to control the bike like Valentino Rossi” 🙂

Posted by Riccardo Picciuto on 2015. október 5.

“Nem egészen így képzeltem el az EJC szezonzáró futamát. Az első szabadedzésen 5 kör után technikai gond miatt kellett kiállnom, az időmérőket pedig előbb piros zászló, majd eső szakította meg, így nem sok kört tudtam menni a pályán. Sebaj – gondoltam – majd a versenyen! A rajt jól sikerült, a kezdéshez képest 5 helyet javítottam. A svájci lánnyal meccseltünk, majd a 3. kör elején gyakorlatilag kibombázott az egyik olasz versenyző. Ahhoz képest, hogy mekkora bukás volt (a Magny-Cours-i pálya első kanyarja igen tempós) szerencsére kisebb karcolásokkal, zúzódásokkal megúsztam. Picciuto a versenyigazgatóságtól büntetést kapott az eset miatt, nekem pedig egy újabb nullázással elúszott a bajnokság. Szomorú vagyok miatta, de már nincs mit tenni. Jövő hét végén Katar, már azon van a fókusz. Nagyon örülök viszont, hogy részese lehettem ennek a sorozatnak, rengeteg tapasztalatot szereztem, és sok jó embert ismertem meg” – nyilatkozta Viktória.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending