Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kis Viki nem megy többet Katarba

Legalábbis mostanában – a tervezettel ellentétben – nem: a Losail bajnokság szervezői váratlanul visszamondták a lehetőséget

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Vasárnap este e-mailt küldött a katari szövetség a QSS versenysorozat meghívott versenyzőinek, többek között Kis Viktóriának is, melyben megköszönték a pilóták eddigi részvételét és sok sikert kívántak számukra a további versenyeikhez, más bajnokságokban. A levél indoklást nem tartalmazott.

Wicca korábban több dobogós helyezést (győzelmet) is elért és nagy reményekkel várta a következő futamot. Kelemenné Szilágyi Noémi, Kis Viki menedzsere is értetlenül áll a történtek előtt, de bizakodva tekint előre.


„Véget ért egy korszak a H-Moto Team életében. Kezdhetném így is, de ennek szomorú utóhangja lenne! Mi pedig csak örülhetünk, hiszen a katari versenyek alkalmával számos olyan élménnyel gazdagodtunk, ami keveseknek adatik meg a motorversenyzők világában! Az ott szerzett tapasztalatból is tudunk tovább építkezni” – kezdte Viktória menedzsere.

“Pár órával ezelőtt érkezett a levél a katari szövetségtől, melyben magyarázat és indoklás nélkül megköszönték az eddigi részvételt és a továbbiakban sok szerencsét kívántak Wiccának. Mivel meghívott versenyzőként nem lenne illedelmes megkérdezni, hogy mi az oka, ezért csak találgatni tudunk. Azóta már kiderült, az összes meghívott pilóta megkapta ezt a levelet, tehát azok is, akik immár öt-hat éve versenyeztek Katarban”


“Találgatunk, tippelünk, ki mire gondol, mi lehet az a komoly indok, amiért hirtelen, a szezon közepén egyszer csak véget vetnek egy versenysorozatnak. Gazdaság? Politika? Biztonság? Bármi is legyen az, így lesz jó, hiszen lesz lehetőségünk új ajtókat nyitni, új kihívásokat megcélozni. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, akik figyelemmel kísérték a katari bejelentkezéseinket – külön köszönjük a Katarban élő magyaroknak, a leírhatatlan kedvességet és támogatást”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending