Connect with us

Hírek

Kis Viki Harley-ra váltott

Persze csak ideiglenesen – 2012 legeredményesebb női versenyzője letesztelte a 14. Harley-Davidson Open Road Festen megnyerhető modellt, az 1200 köbcentis Seventy-Two Sportstert

Published

on

kis viki es a seventy two
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Korábban már megírtuk, hogy idén nem mindennapi meglepetéssel készülnek az Open Road fesztivál szervezői a kilátogatóknak: a legszerencsésebb regisztráló (és résztvevő) egy egyedi festésű Seventy-Two modellt nyerhet. Már Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere is “szemet vetett” a különleges gépre, és nem ő az egyetlen, aki szívesen hazagurulna vele.

A H-D feszt idei száguldó angyala, Kis Viktória gyorsasági motorversenyző három napon keresztül tesztelhette a modellt, amely teljesen rabul ejtette a szívét. A csinos fiatal hölgy számára alap a rockzene, így biztos abban, ha a fesztivál ideje alatt nem lesz versenye, biztos találkozhatnak vele Alsóörsön.

Nagyon örültem mikor megtudtam, hogy három napon keresztül egy Harley Davidson nyergében száguldozhatok! Úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek karácsony előtt. Hiszen ki ne szeretné kipróbálni ennek az amerikai csodának bármelyik változatát? Főleg egy Seventy-Two modellt” – fogalmazott Kis Viki.

Szerelem első látásra.Viki a gyorsasági motorok világából érkezett, mégis azonnal megtetszett neki a Sportster

Nos, a Harley-Davidson száguldó angyala már az első pillanattól kezdve úgy ülte meg a Sportster Seventy-Two modellt, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Noha Viki látatlanban tartott a motortól, hogy nem lesz-e túl nagy, a számára, de kellemes csalódásban volt része.

Szerelem volt ez az első látásra. Az 1.2-es V blokkhoz igazán könnyed, kompakt megjelenés társult, csodaszép bordó metál fényezéssel, és persze az elmaradhatatlan króm alkatrészekkel. Termetre is éppen passzolt, azaz tökéletes volt. Ám senkit ne tévesszen meg a csillogó külső, indítás után csupa libabőr lettem attól a markáns hangtól, ami cseppet sem mondható halknak, a fülnek mégis zene volt” – árulta el a 20 éves hölgy.

Kis Viki három napon keresztül tesztelhette a nyeremény-Harleyt… ami kívülről-belülről nagyon bejött neki

Ahogy pörögtek a kilométerek, mosolyogva tapasztalhatta meg, milyen is egy Harley tulajdonosának lenni. Hamar rájött arra, a hosszú túrákat nem kell vele erőltetni, hiszen a szépség oltárán feláldozták a tank befogadóképességét, ugyanis az általa tesztelt modell üzemanyagtartálya csupán 8 literes.

Nagyon barátságos motor, és ami fontos, hogy könnyen kezelhető, és igazán kár lenne a menetszéllel elnyomni a blokk doromboló hangját. Kényelmes, városi tempóra tökéletes. Nyomatékos gép, és az ereje is jól el van osztva, az alacsony-, és a magas fordulaton is helyt állt. A hosszúsága miatt nem az az egyhelyben megfordulós típus, de nagy forgalomban hiba nélkül lehet vele manőverezni az autók között. Hangjával és szépségével hamar felhívja magára a figyelmet. És ami a legfontosabb, az a „feeling”, szabadságérzet, presztízs, amit csak egy Harley adhat az embernek. Hölgyeknek is bátran merem ajánlani kezelhetősége – és ami minden nőnek számít – különleges szépsége miatt is” – ecsetelte Viki.

Az egyedi vasat június 8-án este sorsolják ki a fesztivál helyszínén

És hogy pályázik-e a főnyereményre? Találkozhatnak-e vele személyesen a fesztiválozók Alsóörsön?
„Ha nem lesz versenyem az Open Road Fest ideje alatt, akkor mindenképpen ellátogatok Alsóörsre, ugyanis a motorok mellett az igazi rockzenét is nagyon szeretem. Természetesen regisztrálok a nyereményjátékra, hiszen életem egyik álma valósulna meg, ha megnyerhetném az egyedi festésű Seventy-Two modellt” – tette hozzá Kis Viki.

Életem egyik álma valósulna meg, ha megnyerhetném – mondta a fiatal versenyző

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending