Csatlakozz hozzánk

Akciók

Kis kedvesség az utasnak

Ha nincs biztonságérzete az utasunknak, mert nem tud rendesen kapaszkodni, itt a megoldás.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ha nincs biztonságérzete az utasunknak, mert nem tud rendesen kapaszkodni, itt a megoldás.

Elég sok motor megfordult már nálam és a legtöbbel utast is vittem. Ebből a szempontból a túramotorokkal, az endúrókkal, némelyik nakedekkel nem szokott gond lenni, mindig tudott úgy kapaszkodni a mögöttem ülő, hogy ő is biztonságosan érezze magát és engem se zavarjon a vezetésben. Persze egyén függő is, mert ismerek olyat, aki sportmotoron jobban szeret hátul ülni, de a többség nem fogja szeretni az ilyen helyzetű kétkerekűeket. Nekik találták ki a DuoDrive-ot.

A DuoDrive nem más, mint egy plusz kapaszkodó, ami könnyedén felszerelhető a tankon lévő üzemanyagnyílásra. Egyenesebben ül általa az utas, nem kell rádőlnie a vezetőre, aki így szintén kényelmesebben ülhet. Fékezésnél is jobban meg lehet rajta támaszkodni, kigyorsításnál meg aztán pláne jó, mert végre van miben kapaszkodni. Ha nincs a DuoDrive, akkor vagy a lábunkkal kell szorítani a farokidomot (ami sok motornál nem is olyan egyszerű), vagy a vezetőt kell markolászni. A nagyobb távolság miatt pedig nem koccan össze a bukósisak!

Szóval úgy tűnik minden szempontból jobb, mint ha nem lenne. Egyedül a vezetőnek lehet zavaró, amikor egyedül motorozik és rádőlne a tankra mondjuk egy sportmotoron. Viszont 2 perc a kapaszkodó fel és leszerelése, szóval ha egyedül száguldunk, akkor kapjuk le és nincs vele gond. Minden motorohoz rendelhető ezüst színben illetve karbon mintával is. Utóbbi azért vagányabb :).

A DuoDrive fellelési helye:

Motorparts
cím: 1097. Bp., Lechner Ödön fasor 1.A/2-3 (a Boráros térnél)
web: www.motorparts.hu
tel.: 20/ 9745-837

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 10-18-ig, Szombat 10-13-ig

Használat közben versenypályán

Comments

comments

Trending