Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kínában épül a második Ducati vidámpark

Még csak idén nyílik meg az első Ducati vidámpark Olaszországban, de már Kínával is megállapodást kötött az olasz cég

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

2018. július ötödikén ünnepi keretek közt tették le a „Ducati World” alapkövét Olaszországban a Mirabilandia vidámparkban. Az alapkő-letételnél jelen volt Andrea Dovizioso, Corsini Andrea, Riccardo Marcante (a Mirabilandia vezérigazgatója), Claudio Domenicali (a Ducati vezérigazgatója), Fernando Eiroa és Marco Melandri.

A legnagyobb olasz vidámpark területén belül külön 35 000 négyzetméternyi tematikus területet foglal majd el a Ducati rész, amit kizárólag a motorkerékpár márkának szentelnek.

Látnivalói közt lesz például egy interaktív, verseny-ihletésű hullámvasút, ami a Panigale V4-et szimulálja. Ezen a lenyűgöző látványosságon az utasok belekóstolhatnak a versenyzők világába, lehetővé teszi számukra a jármű gyorsulásának és fékezésének átélése s a párhuzamos sínek mentén száguldva fej-fej mellett úgy érezhetik magukat, mint egy versenyen a motorkerékpáron.

A területen a Ducati rajongók kipróbálhatják a legújabb, legmodernebb motoros szimulátorokat, a bemutatótermekben példátlan látnivalókban gyönyörködhetnek és a Ducati Shopban elverhetik az összes pénzüket, ahol bármilyen ruházati cikkeket és kiegészítőket megtalálnak.

Építkezés

„Cégünk mindig a szenvedélyről és az elkötelezettségről volt híres” – nyilatkozta a Ducati vezérigazgatója – „Egy olyan helyet szeretnénk létrehozni, ami illik a Ducati arculatához, sőt messze túlmutat rajta, és a vonzereje minden korosztály igényeit kielégíti.”

Ezzel az egy létesítménnyel úgy tűnik nem éri be a Ducati, megostromolta Kínát, s már megállapodást is kötöttek a Lai Fung csoporttal egy 4500 négyzetméteres területre Hegqinben, Makaó közelében. A Ducati nem titkolt szándéka, hogy erősíteni szeretné motorkerékpárjainak piaci eladásait Kelet-Ázsiában, valószínűleg ezért is esett erre a területre a választás. Az építkezés időtartamát 3 évre saccolják, 2022-ben már szeretnék megnyitni a nagyközönségnek a második mesebirodalmukat.

Comments

comments

Trending