Csatlakozz hozzánk

Akciók

Kiddimoto

Vagány kis famotor a kölöknek. Bárcsak nekem is lett volna ilyenem..

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Vagány kis famotor a kölöknek. Bárcsak nekem is lett volna ilyenem..

“Az utánpótlás nevelésre oda kell figyelni” – érvelünk a csípőre tett kezű, szemeiből “nem”-et sugárzó asszonynak, amikor épp a kétkerekű gyerekjátékokat vesszük sorra a gyerkőcnek. Nincs ezzel baj, anya félt, és persze apa is, csakhát nehéz eldobni a büszke álmot, hogy mi fogjuk felnevelni a következő generáció Talmácsi Gáborát. Első szabályként természetesen tudjuk, hogy semmit sem szabad ráerőltetni szemünk fényére, ámbár a motorozásban az a szép, hogy nincs gyerek térben és időben, aki félre tudna lökni egy vagány kis két kerekűt. Ezt anyuka is tudja, és talán ezért néz eleve rosszallóan ránk, amikor a gyermek boldogsága és a fényes jövő fényében csillog a szemünk a Kiddimoto-ra bámulva.


Hayden és Toseland replika

Na igen, ha nekem annó ilyenem lehetett volna. Gyorsasági motoros dizájn, első teleszkóp-, lengővilla-, váz-, kipufogó-, tank- és oldalidom utánzat, na meg fém felnik, amiken vékonyka kis gumiabroncsok is feszülnek. Az angol cég zseniálisat alkotott a dizájnnal, ez a famotor nem csak a kölyöknek fog tetszeni, szerintem titkon még mi is hajtanánk, ha nem csak 35kg-ig lehetne terhelni. Persze a kicsiknek hasznosabb, hiszen a Kiddimoto nem csak játék, hanem komolyan fejleszti az egyensúly érzéket is. Kerékpározás vagy kismotorozás előtt ideális lépcső.

Tehát, amit tudni kell róla. 2-6 éves korig ajánlott, 35kg-ig terhelhető, a felniket és a felfújható gumikat leszámítva teljes egészében fából készül, az összeállítása pár percet vesz csak igénybe. Mindenféle színben kapható, a kéktől a rózsaszínig, de akár még replikát is választhatunk: Hayden Repsol Hondáját, avagy Toseland sárga-kék Yamaháját. Utóbbi kettő a 39.900 Ft-os árával kicsit drágább, mint a többi, azok 4.000 Ft-tal olcsóbbak.

A Kiddimoto-t megtaláljátok a DangerBikes új üzletében a Hegedűs Gyula és a Tisza utca sarkán. Ha más nem, csak nézzétek meg, nagyon jópofa.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending