Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Akciók

Kiddimoto

Vagány kis famotor a kölöknek. Bárcsak nekem is lett volna ilyenem..

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Vagány kis famotor a kölöknek. Bárcsak nekem is lett volna ilyenem..

“Az utánpótlás nevelésre oda kell figyelni” – érvelünk a csípőre tett kezű, szemeiből “nem”-et sugárzó asszonynak, amikor épp a kétkerekű gyerekjátékokat vesszük sorra a gyerkőcnek. Nincs ezzel baj, anya félt, és persze apa is, csakhát nehéz eldobni a büszke álmot, hogy mi fogjuk felnevelni a következő generáció Talmácsi Gáborát. Első szabályként természetesen tudjuk, hogy semmit sem szabad ráerőltetni szemünk fényére, ámbár a motorozásban az a szép, hogy nincs gyerek térben és időben, aki félre tudna lökni egy vagány kis két kerekűt. Ezt anyuka is tudja, és talán ezért néz eleve rosszallóan ránk, amikor a gyermek boldogsága és a fényes jövő fényében csillog a szemünk a Kiddimoto-ra bámulva.


Hayden és Toseland replika

Na igen, ha nekem annó ilyenem lehetett volna. Gyorsasági motoros dizájn, első teleszkóp-, lengővilla-, váz-, kipufogó-, tank- és oldalidom utánzat, na meg fém felnik, amiken vékonyka kis gumiabroncsok is feszülnek. Az angol cég zseniálisat alkotott a dizájnnal, ez a famotor nem csak a kölyöknek fog tetszeni, szerintem titkon még mi is hajtanánk, ha nem csak 35kg-ig lehetne terhelni. Persze a kicsiknek hasznosabb, hiszen a Kiddimoto nem csak játék, hanem komolyan fejleszti az egyensúly érzéket is. Kerékpározás vagy kismotorozás előtt ideális lépcső.

Tehát, amit tudni kell róla. 2-6 éves korig ajánlott, 35kg-ig terhelhető, a felniket és a felfújható gumikat leszámítva teljes egészében fából készül, az összeállítása pár percet vesz csak igénybe. Mindenféle színben kapható, a kéktől a rózsaszínig, de akár még replikát is választhatunk: Hayden Repsol Hondáját, avagy Toseland sárga-kék Yamaháját. Utóbbi kettő a 39.900 Ft-os árával kicsit drágább, mint a többi, azok 4.000 Ft-tal olcsóbbak.

A Kiddimoto-t megtaláljátok a DangerBikes új üzletében a Hegedűs Gyula és a Tisza utca sarkán. Ha más nem, csak nézzétek meg, nagyon jópofa.

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending