Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Újdonság

Kiabálás helyett: intercom headset a GIVI-től

Megérkezett a Shox motoros áruházba az olasz kiegészítő-gyártó legújabb kreációja, a bluetooth rendszeren alapuló telefon kihangosító és vezető-utas kommunikáció

Közzétéve

ekkor

givi intercom
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Aki rendszeresen tesz meg motorral hosszabb távokat, annak egészen biztosan ismerős a szituáció, mikor mondani szeretne valamit az utasának, de – színházba illő mimika ide vagy oda – nem jön létre a „konneksön”. A GIVI friss fejlesztése ezt a kommunikációs szakadékot hidalja át: az i302B kód alatt futó bluetooth telefon kihangosító és vezető-utas kommunikációs rendszer mindössze 60 grammot nyom, ezért kapunk egy GPS-szel, telefonnal és különböző bluetooth-os eszközökkel párosítható masinát, amit összekapcsolhatunk az utas ugyanilyen készülékével, ezzel biztosítva a kényelmes útközbeni beszélgetést.

Az intercom univerzális, bármilyen bukóra felszerelhető, hatótávolsága 10 méter (bár motoron ennek nincs nagy jelentősége), és tölthető lítiumos akksival van ellátva. 7 óra beszélgetési időt kínál, és 80 óra készenlétet. Ez nem rossz adat annak fényében, hogy a kütyü VOX funkciójának köszönhetően csak akkor kapcsol be, mikor valaki megszólal. Így még a nagydumások is kihúzhatnak vele akár egy hosszú túrát is.

A sokfunkciós masina 29 900 forintért vihető haza

SHOX Motoros Áruház

Budapest, 1033 Szentendrei út 89-93.
Vevőszolgálat: 06-1-430-1035
Forró vonal: 06-30-640-6801
www.shox.hu
Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10:00-18:00-ig
Szombat: 10:00-14:00-ig

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Siren7 vadrisztó

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

KTM

Trending