Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ki a főnök?! Suzuki M1800R B.O.S.S. 2014

Ha az alap 1800-as Intruder izomcirkáló nem lenne elég, a Suzuki készített egy még vagányabb verziót népszerű powercriuseréből…

Közzétéve

ekkor

suzuki m1800r b.o.s.s.
RST AIRBAG

Korábban összehasonlítottuk a két 800-as Intrudert, de ez a gép nagyobb és durvább, mint a kettő együtt… 1783 köbcentis V2-es blokkjából nem kevesebb, mint 125 lóerőt és 160Nm-nyi(!) nyomatékot présel ki, ami nem kevésbé tekintélyes, mint a vas külleme. Ezt a külsőt bolondították tovább a Suzukinál, amolyan megalkuvást nem tűrő, “urald az éjszakát” stílusban… Az L4-es, azaz jövő évi modell (fel)áráról egyelőre nincsenek információink, de annyi bizonyos, hogy az alapmodell kétezer forint híján négymillióba kerül.

Még sötétebb, még gonoszabb: sok-sok fekete alkatrész, némi citromsárgával fűszerezve

Ami kiemeli a “Főnököt” a többi M1800-as sorából, az a különleges fekete/sárga fényezés, a sárga felnicsíkok, valamint a rengeteg fekete alkatrész, amit még felsorolni is nehéz: a visszapillantó tükrök, a kormány, a kuplung- és fékkar, a kormánykapcsolók, az első teleszkópok, a villahidak, a tankborítás, a légszűrő fedele, a kuplung- és generátorfedél, a hengerfej takarók, az oldalfedelek, a kardánház, a kipufogó, a féknyergek és az oldaltámasz is fekete fényt kaptak.

Az M1800R önmagában is feltűnő jelenség, de a B.O.S.S. erre még rátesz egy lapáttal…
C800B L4

A Suzukinál a B.O.S.S. mellett még egy modellt öltöztettek feketébe 2014-re. Az C800B-t szintén sok sötétre fújt alkatrész különbözteti meg az alap C800-astól (illetve a C800C-től, mert annak a kerekei láthatók rajta). Tehát fekete lett…majdnem minden: a fényszóróház, a hátsólámpa borítás, a visszapillantó tükör, a kormány, a kuplung- és fékkar, a kormánykapcsolók, az első teleszkópok, a villahidak, a légszűrőfedél, a másodlagos levegőszelep takaró, a kuplung- és generátorfedél, a tankborítás, az oldalfedelek, a kardánház, a kipufogó, az első féknyereg, a felnik és a sztender is.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending