Connect with us
Suzuki
just1 mx

Újdonság

Kevlár farmerek a Triumph Budapestnél

Erősített anyagú, motorozásra és mindennapi viseletre egyaránt alkalmas farmerekkel bővült a Triumph motoros ruházati kollekciója. Heritage és Engineered Kevlar Denimeket a Damjanich utcában!

Published

on

triumph kevlar farmer
ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Új, hiánypótló termékekkel bővült a Triumph motoros ruházati kollekció, megérkeztek a Kevlar Denimek, a kevlár erősítésű szövettel bélelt, ütésvédő protektorokkal ellátott motoros farmerek!

Egy szép nyári napon a városban még a legjobban lélegző Cordura anyagú motoros nadrág is elviselhetetlenül meleg viselet lehet, hogy a bőrnadrágot ne is említsük, azonban egy hagyományos konfekciófarmer egy esés esetén, ha jó esetben nem szakad el azonnal, akkor is alig néhány méter csúszás alatt átég, szerencsétlen motoros társunk pedig – aki, feltételezzük azt, amúgy derék módon térdvédőjét felcsatolta Levis 501-ese fölé – súlyos sérüléseknek teszi ki magát.

A kifejezetten motoros használatra tervezett, farmerből készülő, de a speciális anyagok felhasználása miatt roppant ellenálló és strapabíró motoros nadrágok egyre közkedveltebbek a városi motorosok körében, a Triumph Budapest kétféle változatban kínálja a kevlárszövettel (egy roppant erős, szintetikus szállal) erősített motoros farmert: az Engineered fantázianevű fekete változat mellett a Heritage kék színben és koptatott stílusban került a polcokra.

Az Engineered farmer feketében, a Heritage pedig koptatott kékben…

A jó minőségű farmeranyag szellőssége, kényelme, valamint a láthatatlanul, „varrásmentesen” rögzített kevláros szövetnek köszönhető kopásállósága mellett a Triumph Kevlar Denim az ütések ellen is védi viselőjét a térdnél a bélésben rögzített, a D3O által gyártott protektorok által.

A D3O egy különleges, modern anyagot használ protektoraiban, ami alaphelyzetben puha, könnyen formálható és kényelmes viselet. Becsapódáskor az erőhatás esetén a D3O-anyagok molekulái összekapcsolódnak, ami által az anyag sokkal ellenállóbbá válik, illetve az erőhatást rendkívüli mértékben szétosztja önmagában, és ezzel elnyeli. Az erőhatás megszűnésével az anyag visszatér eredeti, puha állapotába.

…számos helyen ízléses márkajelzésekkel, UK-flaggel, minőségi kidolgozásban

Ahogy a konfekció nadrágoknál általában szokás, a Triumph Denimek is elérhetőek a hagyományos mellett rövidebb, illetve hosszított szárú kivitelben egyaránt, a szokásos jelölésekkel: a rövid lábhosszt 32, a normált 34, míg a hosszú változatot 36-os szám jelöli.                                                        (X)

A Kevlar Denim áráról érdeklődj a Triumph Budapest márkaboltjában az alábbi elérhetőségeken:

Triumph Budapest
1071 Budapest, Damjanich u. 11.-15. (Ligetváros)
Telefon: +361-321-2609, +3620-340-5567
E-mail: info@triumphbudapest.hu
Web: www.triumphbudapest.hu
Facebook: www.facebook.com/triumphhungary

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending