Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kettős Ducati győzelem, Dovizioso nyerte a Cseh Nagydíjat!

8 év után újra az élen a Ducati Brnoban!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A MotoGP sorozat felénél járunk a pompás Brno-i pályán, ahol Rossi 22 évvel ezelőtt itt nyerte meg az első VB futamgyőzelmét, és ahol ma Marc Marquez a századik királykategóriás versenyét kezdte el. (Az eddigiekből 70-szer lett dobogós, és 40-szer állt a legfelső fokon!)
Pol Esperago a mai bemelegítő edzésen kulcscsonttörést szenvedett, így ő ma már csak drukkolhatott csapatának.

A pálya rajtrácsának első sorában Andrea Dovizioso, Valentino Rossi és Marc Marquez állt, második sorban Lorenzo, Crutchlow és Petrucci foglalt helyet.

A lámpa jelzésére máris kiugrottak az első sorban állók, s próbálták megtartani pozíciójukat, míg hátul a 12., 15., 18. helyen álló Vinales, Smith, és Bradl ugyanabban a kanyarban dobták el magukat, s bár Smith megpróbálkozott visszaállni a versenybe, de végül rájött, hogy mégsem olyan jó ötlet ez már.

Az élen hat versenyző kerülgette egymást, Crutchlow, Lorenzo, Rossi, Marquez, Petrucci és Dovizioso izzasztotta tenyerünket, a többiek lemaradva, lassú tempóval haladtak, ráadásul Rabat motorja fel is mondta a szolgálatot.

Fogytak a körök, koptak a gumik, s nagyon úgy tűnt, hogy Crutchlowban még elég sok a kraft, rá is mászott az éppen élen járó Dovizioso, és Marquez párosra, akik nagyon kemény tempót diktáltak, de végül hiába. A Duciknak láthatóan ismét elég jól ment a verseny, pedig ez már jó pár éve nem az ő pályájuk.

Az utolsó körökben Marquez, Lorenzo és Dovizioso bujkáltak egymás között, úgy tűnt övék lesz a pódium, de még nagyon nem lehetett látni kié lesz a felső foka, mígnem végül nagy csata árán

Doviziosot intette le elsőként a kockás zászló, majd Lorenzot, és harmadiknak Marquezt!

Jövőhétvégén találkozunk Ausztriában, a Red Bull Ringen!

 

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending