Csatlakozz hozzánk
LOTUS TALMA

Hírek

Két magyar indul a Katalán nagydíjon

Talma mellett Sebestyén Péter is ott lesz a rajtrácson.

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Már biztos, hogy Talmácsi Gábor mellett egy másik magyar versenyző, Sebestyén Péter is ott lesz a Katalán Nagydíjon.
Pétert felkaroló Faster Management szüntelenül azon dolgozott, hogy minél jobb lehetőségeket teremtsen Péter számára a folyamatos fejlődés érdekében.

A fiatal tehetség jelenleg a Spanyol Bajnokságban indul, de a gondos háttérmunkának köszönhetően rajthoz állhat az idei MotoGP világbajnokság barcelonai futamán a 125cc géposztályban. Péter július 4-én a Right Guard Racing Team versenyzőjeként belekóstol a motorversenyzés elitjébe. Magát a pályát, annak vonalvezetését ismeri, így leginkább a közeg, a verseny- és munkatempó megismerése lesz az elsődleges feladat számára.
A barcelonai versenyen természetesen számíthat menedzsere Roberto Favaro és ezen a hétvégén a csapatvezetői teendőket ellátó Németh Ottó, a Henkel marketing vezetőjének segítségére is.
A menedzsment és a támogatók feltett szándéka, hogy további szabadkártyákat szerezzenek, de hogy mely versenyeken kaphat még indulási lehetőséget Péter, az csak a későbbiekben fog kiderülni a FIM és a DORNA döntése alapján.


Talma, Roberto Favaro és Sebetyén Peti

Sebestyén Péter nyilatkozata:

Nagyon boldog vagyok, hogy szabadkártyás versenyzőként én is indulhatok a barcelonai vb futamon. Óriási lehetőség ez számomra, hogy a világ legjobb motorosai között versenyezhetek. Köszönöm a Faster Management és a Right Guard segítségét, hogy 3 hét múlva egy álmom válik valóra.

 
Roberto Favaro nyilatkozata:

Nagyon örülök, hogy Péternek lehetősége lesz belekóstolni a MotoGP világába, hiszen az a célunk, hogy biztosítsuk számára, hogy jövőre állandó versenyzőként indulhasson a vb-n.

 
Németh Ottó (Henkel Magyarország Kft. marketing vezető) nyilatkozata:

Örülünk, hogy Sebestyén Péter személyében újabb magyar motorversenyzőt láthatunk a világ legjobbjai között. Büszkék vagyunk, hogy támogatásunkkal segíthetjük felkészüléseit és versenyzését és egyúttal reméljük, hogy Talma mellett egy újabb tehetséges sportoló sikereinek lehetünk majd a részesei.

 
Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Biztos vagyok abban, hogy felejthetetlen lesz Petinek az első vb futamon való indulása, hiszen én is emlékszem, amikor először álltam rajthoz a MotoGP-ben. Nagyon ügyes és tehetséges versenyzőnek tartom, aki előtt szép karrier áll. Még alig múlt 16 éves és máris lehetősége nyílik a legjobbak között indulni. Én anno ilyen idősen még csak álmodoztam erről.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending