Csatlakozz hozzánk

Hírek

Két magyar a világbajnokságon

Nem csak Talma, hanem Sebestyén Péter is rajthoz áll Barcelonában

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Faster Management

A hétvégén rendezik a Gyorsasági Motoros Világbajnokság hetedik futamát a spanyolországi Barcelonában. Talmácsi Gábor összetettbena tízedik helyről várja a folytatást a nagyon szoros mezőnyben. A magyar versenyző szereti a katalán pályát, kétszer már a pódiumra is felállhatott itt, és tavalyi szintén ezen a helyszínen futhatott ki először MotoGP motorral. Egy éve Gábor remekül teljesített a legnagyobb kategóriában, most a Moto2-ben szeretné megmutatni legjobb tudását.

Barcelona a debütálások városa lesz a magyar motorosok számára, hiszen a hétvégén lép először színre a világbajnokságon a fiatal tehetség Sebestyén Péter. Péter néhány hete töltötte be az induláshoz szükséges tizenhat esztendős kort, és a Right Guard Racing Team-ben máris megadatik számára, hogy szerepelhessen a legjobbak között szabadkártyásként. Peti bemutatkozáskor ott lesz a Right Guard Racing csapatfőnöke, Németh Ottó a Henkel marketing igazgatója, aki élőben kíséri majd figyelemmel a fiatal motoros szárnypróbálgatásait Barcelonában.

A katalán MotoGP hétvége további érdekességeket is tartogat. A Right Guard Racing, Németh Ottó csapatfőnök és Talmácsi Gábor meghívásátelfogadva Barcelonába utazik a Bumeráng műsorvezetője Bochkor Gábor, aki élete első GP futamán vesz majd részt. Boros Lajosegyéb elfoglaltsága miatt nem tudott műsorvezetőtársával tartani.Szintén ott lesz a TV2 Tényekcímű műsorának hírszerkesztője Várkonyi Andrea, aki az Right Guard Opel Dakar Team tagjaként már ismerkedett a sebességgel, most a háromszázzal száguldó motorokat is szemügyre veheti közvetlen közelről. Mindketten ültek már Talma mögött motoron, most a helyszínen szurkolhatnak majd a magyar világbajnoknak. A rajtrácson Talmának az esernyőt az egykori szépségkirálynő Freire Szilvi tartja majd, aki a CKM magazincímlapján is látható lesz, mint grid girl. Sebestyén Péternek is gyönyörű magyar lány lesz a segítsége, Nagy Réka topmodell személyében.

Talmácsi Gábor: “Nagyon várom már a versenyt, volt most néhány napom a regenerálódásra, nagyon motiváltnak érzem magam. Remek élményeim vannak az utóbbi évekből Barcelonából, bízom benne, hogy idén sem lesz másképp. Sok sikert kívánok Sebestyén Petinek a bemutatkozáshoz, amiben tudok, segíteni fogok neki, hogy minél jobban szerepeljen. Örülök, hogy ezúttal néhány kedves vendég is ott lesz velem Barcelonában.

Sebestyén Péter: Egy hatalmas álom válik valóra ezen a hétvégén, bemutatkozhatok a MotoGP-ben. Ezúton szeretném megköszönni a Right Guard Racing és a csapatfőnök Németh Ottó, a Faster management és Roberto Favaro illetveTalmácsi Gábor folyamatoserőfeszítéseit, rengeteget segítenek a pályafutásom elindításában. Barcelonában mindenképpen szeretném befejezni a versenyt, a lehető legjobbat kihozni magamból és így egy sikeres versenyhétvégével bemutatkozni a világ élvonalában.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending