Csatlakozz hozzánk

Hírek

Két magyar a rajtrácson Aragonban

Sebestyén Péter is ott lesz az Aragon GP-n, példaképe, Talma mellett

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Faster Management

A Right Guard Racing Team ifjú titánja egy újabb világbajnoki futamon állhat rajthoz, ezúttal a Motorland Aragon pályán bizonyíthatja rátermettségét. Mindez azt jelenti, hogy a következő nagydíjon ismét két magyar versenyző képviseli országunkat.

Péter múlt héten még a spanyol bajnokságon húzta a gázt és épphogy lemaradt a pontszerzésről, most egy egészen más környezet vár rá. Menedzsmentjének célja, hogy a 2010-es szezon során minél több lehetőséget biztosítson számára, hogy szabadkártyával részt vehessen a világbajnokságon, hiszen a kétkerekűek legrangosabb sorozatába szokni kell a munkatempót.

Mivel ez a versenyhelyszín újnak számít a bajnokságban, ezért a szervezők változtattak a korábbi menetrenden is és egy szabadedzéssel többet iktattak be a programba. Mindez azt jelenti, hogy pénteken két-két tréning vár a mezőnyre, szombaton pedig változatlanul a délelőtti szabadedzést követi az időmérő. Vasárnap Sebestyén Péter 11.00 órakor startol, míg Talmácsi Gábor mezőnye 12:15 órakor kap szabad jelzést, hogy megkezdhessék az idei 12. futamot.

Nagyon örülök, hogy ismételten lehetőséget kaptam, hogy induljak a világbajnokságon, ami azt hiszem minden motorversenyző álma” – nyilatkozta Sebestyén Peti. “Tisztában vagyok azzal, hogy még tanulnom kell, és nem fogok még a dobogóért küzdeni, de ezekre a tapasztalatok is szükségem van a fejlődéshez. Kész vagyok mindent megtenni, hogy állandó versenyző legyek a vb-n és Talmácsi Gábor nyomdokaiba lépjek. A Spanyol bajnokság keretén belül már volt alkalmam versenyezni az aragoni pályán, így a vonalvezetését már ismerem, de persze tudom, hogy most minden sokkal gyorsabb lesz és nekem is oda kell tenni magamat”


Peti és csapata célja az állandó VB-szereplés, de mindenekelőtt a tapasztalatszerzés

“Támogatóinknak (Right Guard, Energie) köszönhetően Peti ismét ott tud lenni egy vb futamon, ami nagy dolog. A legutóbbi spanyol bajnokin már velünk volt egy új mérnök, Daniele Giani, aki munkájával nagyon sokat segített és ott lesz Aragonban is. A célunk egyértelműen a tapasztalatszerzés – mondta Roberto Favaro.

“Örülünk, hogy az erőfeszítéseinknek köszönhetően fiatal pilótánknak újabb lehetősége adódik a tapasztalatszerzésre. Reméljük, hamarosan a versenysorozat állandó szereplői között láthatjuk, példaképéhez hasonlóan az élmezőnyben motorozni. Addig is a következő kihívás a hétvégi aragoni verseny, Petinek és a csapatunknak ismét egy kemény, de remélhetőleg sikeres hétvégéje lesz
– nyilatkozott Németh Ottó, a Henkel Mo. Kft marketing vezetője, a Right Guard Racing Team csapatfőnöke.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending