Csatlakozz hozzánk

Hírek

Két jó hír a Kawásoknak

Októberben több kedvezménnyel kedveskednek a zöldek

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Forrás: Kawasaki

A hűvösebb ősz miatt melegebb cuccra vágysz? Vagy a nyári túrán rájöttél, hogy milyen jó lenne egy hátsó doboz, meg egy dizájnosabb visszapillantó tükör, esetleg egy nagyobb javítást halogattál? Most kedvezményesen vásárolhatsz vagy szervizeltethetsz – amennyiben Kawasaki tulajdonos vagy.

Akinek Kawa áll a garázsban, annak októberben érdemes benéznie a zöldek valamely márkakereskedésébe, mert többféle kedvezménnyel is várják. Ha Te is közéjük tartozol, két jó hírnek is örülhetsz: az első, hogy minden Kawasaki ruházati és motor kiegészítő termék árából 30 százalék kedvezményt kapsz! Keresd ki a Kawa weboldalán a motorodat és nézd meg, hogy mivel tudnád feldobni egy kicsit, esetleg praktikusabbá tenni. Az aktuális ruházati termékeket is megtalálod itt, de az a biztos, ha bemész egy márkakereskedésbe és szétnézel, mit is vigyél haza olcsóbban.

Ha lime zöld szimpatizáns vagy, a második jó hír, hogy a gyári alkatrészeket most 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatod meg, de ha hivatalos Kawasaki szervizben szerelteted be ezeket, akkor már 30 százalék engedményt kapsz. Érdemes tehát most rendbe tetetni a bicajt, nem majd a szezon elején kapkodni, a téli pihi alatt biztos nem fog újra elromlani. Nincs sok időd hezitálni, mivel az akció csak ebben a hónapban, vagyis október 31-ig érvényes. Szervizeltetsd olcsóbban a vasat, a spórolt pénzből pedig lepd meg az asszonyt egy rikító zöld felsővel – vagy amivel akarod.


Bővebb információért keresd fel a Kawasaki weboldalát


A ruházati-és motor kiegészítőkre egyaránt érvényes az akció

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending