Csatlakozz hozzánk

Hírek

Két Hét Múlva Itt Az RC213V-S – de minek?

Akár már két héten belül is megláthatjuk a Honda új csúcsmodelljét.

Közzétéve

ekkor

rc213vs
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Moto Station infói szerint június 11-én mutatják be a szériaérett MotoGP szökevényt, mely hatalmas kreativitást gyanítva, az RC213V-S nevet kapta. Lennék marketinges a Hondánál…

Épp itt lesz már az ideje, hogy a legnagyobb motorgyártó észhez térjen. 2003 óta ellavírozgatnak itt a Fireblade-del, amit valamely vetélytárs mindig háttérbe szorított. A BMW S1000RR 2009 bemutatása pedig teljesen új érát indított a sportmotor gyártásban. Az európai márkák, mint az Aprilia vagy a Ducati egész gyorsan le is reagálták a dolgot ám a japánok kicsit lefagytak. Mára már azonban itt van nekünk a Kawasaki H2 (de akár az új ZX-10R is) vagy az új R1. A Honda meg  a Suzuki meg még mindig mintha az állukat keresnék a padlón. A Suzuki kicsi cég, kevesebb tőkével na de a Honda?! A fűnyírótól kezdve a motoron át a hajóig mindent gyártanak ezek. Tele vannak mint Dan Bilzerian instagramja Zimány Lindával. Évek óta a MotoGP legjobb motorját rakják össze és akkor kiszúrják a szemünket a CBR 1000RR-rel?

Na ez érhetne most véget. Azonban!

Egy japán újság szerint a szériamodell sok alkatrészében megegyezik majd a MotoGP géppel, ami megmagyarázza a motor árát is. 20 millió yen. Az a mai árfolyamon 46 millió forint! Innentől kezdve kár összemérni a konkurensekkel, mert az nincs neki. Egyedül a Ducati Desmosedici volt hasonló szinten de az meg már egy matuzsálem.

46 millióból még a Kymco is tudna brutál gépet építeni.

Köszönjük szépen. Lesz egy dísz modell, amire csorgathatjuk majd a nyálunkat és biztos nagyon tuti lesz ám soha nem fog kiderülni mert nem lesz igazi ellenfele. Ezt a pénzt inkább a Fireblade-be kellett volna beleölni.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending