Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Készülj fel profin a hidegre!

Hevik és Kappa időjárásvédő kiegészítők a hideg időszakra: kéz- és lábzsák, illetve üléstakaró – ezekkel a havazásig biztosan kihúzod…

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Sajnos véget ért a legmelegebb évszak, beköszöntött az esős, hűvös idő. A reggelek és esték egyre hidegebbek, ennek ellenére a motor továbbra is a városi közlekedés legjobb alternatívája lehet, csak immár jobban fel kell készülni a gurulásokhoz.

A Hevik és a Kappa szerencsére teljes termékpalettát kínál ehhez: a kézzsákkal, lábvédővel és üléstakaróval felszerelkezve hosszúra nyújtható a motoros szezon.


A Hevik univerzális, maxirobogókon használható lábvédői ideális megoldás a zord időjárás ellen, ráadásul ár-érték aránya kitűnő, fele annyiba kerülnek, mint jelenleg a piacon kapható legismertebb ilyen termék.


A laminált PVC poliészter külső, teljesen vízálló; steppelt, bélelt poliészter belső, mely szárazon és melegen tartja lábunkat, védve a menetszéltől legérzékenyebb ízületünket; hőforrasztott varratok; levétel után egészen kicsire összehajtható; pántokkal rögzíthető a robogóhoz; fényvisszaverő betétek oldalt, melyek elősegítik a jobb láthatóságot. Ára: 11.000Ft.


A Kappa KS603 kézvédő vízálló nejlon anyagból készült, a belső bélés melegen tartja az ujjakat minden időjárási körülmény között. A termék univerzális, minden típusú motorkerékpár-kormányra rögzíthető. A kézvédő kissé merev anyagú, hogy egyszerűbb és könnyebb legyen a kezet belehelyezni. Ára 13 500 Ft.


A szettet pedig teljessé tehetjük a KS210 vízálló nyeregborítással, amely védelmet biztosít a motorkerékpár ülésének a csapadék és a kosz ellen, így nem kell az ülés törölgetésével bajlódni, ha esetleg úgy alakulna, hogy kint kell hagyni a masinát az esőn. A kiegészítő unierzális, elasztikus széleinek köszönhetően minden típusra jól illeszkedik. Ára 5.000Ft.


EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending