Csatlakozz hozzánk

Akciók

Készülj fel olcsóbban a szezonra a Safety-Hungaryvel

Nem csak a motorodat, magadat sem árt felkészíteni a közelgő szezonkezdetre

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A tavasz közeledtével lassan újra kezdődik a motoros szezon. A motorozás szerelmesei újra felpattanhatnak féltve őrzött motorjaikra. A Safety-Hungary csapata segíthet abban, hogy a “berozsdásodott” reflexek már az első pillanattól kezdve nagy biztonsággal működjenek, és mindenki magabiztosan kezelné motorját.

Látogass el a Safety-Hungary képzésére, mely lehetővé teszi, hogy biztonságos körülmények között, fedett-fűtött csarnokban, kényelmesen tudd felfrissíteni a tavalyi szezonban megszerzett tudást. Indítsd az idei szezont tudatos felkészüléssel!

Hétköznapokon, 09:00-15:00 óra között egész napos motorozást biztosító tréninggel várnak, melynek részvételi díja 25.000 forint. Az Országos Baleset Megelőzési Bizottság támogatásának köszönhetően 2011. március 31-ig 15.000 forintért tudják biztosítani a részvételt ezen képzési szinten!

A hétvégék folyamán pedig fél napos gyakorlati képzés keretein belül, 08:00-12:00 óra között van lehetőség motorozásra. Ezen tanfolyam részvételi díja 15.000 Forint!

A fedett pályás oktatásokhoz előfeltétel a Safety-Hungary első képzési szintjénel elvégzése!

További jó hír, hogy a Safety-Hungarynél lecserélték a Honda CBF500-as motorokat, és a képzést a jóval modernebb, “nullkilométeres” CB600F Hornetekkel végezheted el!


A szezon előtt jól jöhet egy kis elméleti és gyakorlati bemelegítés

További információ:
Safety-Hungary

+36 1 889-3535
info@safety-hungary.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
www.safety-hungary.hu

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending