Connect with us
Suzuki

Hírek

Készülj, hamarosan indul a 7. Mentőmotoros Nap

Vésd a naptáradba: 2020. Augusztus 8., Irány a Börzsöny a mentőangyalokkal, a mentőangyalokért. ÉRTÜNK-ÉRTED.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Bár idén a Vírushelyzet miatt késve kezdték meg a szervezkedést, 2020 augusztus 8.-án újra a megszokott helyről a megszokott időben: a Hősök terétől indulva együtt gurulhatsz egy nagy kalandba a Magyar Mentőmotor Alapítvány szervezésében.

2019. 6. Mentőmotoros Nap

A tervezett úti cél ezúttal a Királyrét a Börzsönyben, egy kis kompozással, a szokásos tombolával és becsületkasszás finom ebéddel.
Az idei műsor a hagyományoktól eltérően nem egy helyszínen fog zajlani, hanem a megérkezés után a mentési bemutató helyett csillagtúraszerűen, különböző állomásokon tanítják a laikusokat az elsősegélynyújtásra, és így az egyes részfolyamatok, eszközök konkrét bemutatójára is sor kerül. Az állomáshelyen egy gyorsan teljesíthető játék alkalmat ad a személyes bemutatkozásra is.

Az Alapítvány szívesen lát minden nyereményre vonatkozó felajánlást,

s ezen felül az éppen újuló honlapjukon is szívesen látják a régi, az állandó és új támogatóikat bármilyen formában lévő megjelenítés céljából.

2019

“Törökné Tenk Dóra támogatói kampánya a Civil Licit Csoport (azóta CsodaCsoport) bevonásával akkora sikerrel zárult, hogy a tavalyi évet három új mentőmotorral gazdagodva zártuk: az adományokból megvettük és felszereltük az eredetileg tervezett #Balázsmentőmotort és mellé CiLit is (neve a Civil Licitből), illetve az adó 1%-ok beérkezése után lehetőségünk volt befejezni a BMW R 1200 GS-t is. Így a “flottánk” jelenleg:
3 db Honda VFR 1200X(D) Crosstourer, egy “régi”, illetve a két új motor
1 db BMW R 1200 GS
2 db Honda 1300ST Pan European (őket lassan nyugdíjaznunk kell)
1 db Honda CB500X (BLS motorként)
illetve mentőtiszti kocsink, a korábbi adó 1%-okból vásárolt Honda CR-V 1.5 AWD.

A motoros flottát még két OMSZ-beszerzésű Honda NC750X is gazdagítja, a CB-hez hasonlóan szintén csak városi használatban. A tervek szerint a Pan Europeanok kötelező nyugdíjazásuk után kéklámpás oktatómotorként folytatják, addig “tartalékosként” használjuk őket – jelenleg az átmeneti időszakban szükség is van rájuk ALS és BLS szinten is.”

 

A folyamatosan frissülő eseményt a facebookon itt követhetitek: https://www.facebook.com/events/473763353300913/?active_tab=about

Regisztráció: bit.ly/7mentomotorosnap

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending