Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Készül a szezonra a hazai Kawasaki

Idén is lesz kakucsi tesztnap a szezon elején, Lime Party az idény végén, valamint több Kawa Kanyar is. A hónap végi budapesti motorshow-ra pedig kiviszik az idei év zöld nagyágyúit, az újra 636-os ZX-6R-t és a meganaked Z800-at

Published

on

kawasaki 2013
jgpr
RST AIRBAG

„Ahogyan a zenekar hangolása egyértelműen jelzi, hogy hamarosan kezdődik a koncert, úgy az első tavaszi napsugarak vitathatatlan jelei annak, hogy hamarosan a motoros szezon is beköszönt. A Kawasaki hazai képviselete is azon munkálkodik már, hogy a téli pihenőt követő első motorduruzsolás eufóriájához hasonló különleges élményekben legyen része a márka rajongóinak”

Mivel is kezdődhetne egy motoros szezon, ha nem az aktuális kétkerekű kínálat átfogó szemléjével. Természetesen március 22-e és 24-e között az Autó-Motor-Tuning Show-n a Kawasaki is kinn lesz (a G pavilonban): a kiállításon a zöldek kínálatának meghatározó modelljei mellet az idei év újdonságai is bemutatkoznak (636, Z800, illetve a már tavaly megjelent Ninja300).

A Hungexpón várhatóan az új ZX-6R körül lesz a legnagyobb tömeg a Kawasaki standján…

A Hungexpón mutatja meg magát tehát a 2002 és 2006 között gyártott 636-os ZX-6R 2013-as reinkarnációja. A gyártó szerint az új Ninja egy utcai használatra szánt sportmotor – erről a kombinációról sokaknak éppen az a verseny juthat eszébe, amely a motorozás életérzésének egyik legautentikusabb kifejezési módja, a Man szigeti TT. A hajógyáriak szerint az idei ZX-6R-en ülve kőkemény TT-fíling keríti magába az embert – kíváncsian várjuk a tesztmotort…

A motorkiállítás azonban csak az első állomása a Kawasaki hazai képviselete által az idei szezonra tervezett aktivitásoknak. A szintén tradicionálisnak mondható Kawasaki tesztnapot például április második péntekjén, azaz 12-én rendezik a KakucsRingen, ahol ki lehet próbálni az importőr tesztmotorjait, utcán és pályán egyaránt. Továbbá a zöldvérűeknek idén sem kell nélkülözniük majd tradicionális márkatalálkozójukat, a Lime Party-t a Hungaroringen, és a közösségépítő motoros túrasorozat, a Kawa Kanyar sem marad el: több alkalommal is sor kerül rá az év folyamán (ráadásul állítólag egy exkluzív túrával is bővül).

Idén is lesz tesztnap Kakucson, ahol többek között a 300-as Ninját is ki lehet próbálni (ami pont ideális a ringre…)

Az importőr a különböző programok és rendezvények mellett nagy hangsúlyt fordít a márka szolgáltatásainak fejlesztésére, aminek része az értékesítési és szervizhálózat bővítése is.

Forrás: Kawasaki

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending