Csatlakozz hozzánk

Hírek

Készen áll a GSX-R a harcra

Hivatalosan is bemutatkozott a Suzuki Superbike-fegyvere: a jó formában motorozó pilótaduó és a biztató teszteredmények szép WSBK-szezont prognosztizálnak a hamamatsui alakulat számára

Közzétéve

ekkor

voltcom crescent suzuki 2014
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A hét második felében hullott le a lepel a Crescent idei versenygépeiről a csapat főhadiszállásán, az angliai Dorsetben. A “ceremóniamester”, azaz az est házigazdája az egykori Crescent versenyzőből TV kommentátorrá vedlett James Haydon volt. Paul Denning csapatmenedzser vázolta 2014-es terveit majd az összegyűlt tömeg szeme láttára és a bivalyerős pilótapáros jelenlétében leplezték le a kék-fehér-piros harci színekben pompázó, Yoshimura-tuning GSX-R1000-eseket.

Az ilyenkor szokásos újságírói kérdések megválaszolása és némi autogramm osztogatás után a csapat már csomagolni is kezdett az idei első, ausztráliai megmérettetésére. A Phillip Islandon a hivatalos teszt február 17.-én kezdődik, a futamra azonban február 23-áig még várnunk kell.

Eugene Laverty, Alex Lowes…

“A sajtótájékoztató atmoszférája fantasztikus volt. Az egész Voltcom Crescent Suzuki csapat nagyon éhes a győzelemre, és a rajongók is hihetetlenül támogatnak minket. Élvezet volt első alkalommal látni a motorjainkat az új festésben. Az eszem már az első futamon jár, felkészültek vagyunk, és várjuk az első versenyt” – nyilatkozta a tavalyi vb-második Eugene Laverty.

“Ez egy nagyon sikeres este volt az egész Voltcom Suzuki alakulatnak. A rajongók támogatása csodás volt, a Yoshimura-tuning GSX-R ezekben a színekben a 2014-es bajnokság egyik legszebb motorja lesz a rajtrácson. Már alig várom, hogy Phillip Islandon a dolgok sűrűjébe vethessem magam” – mondta a WSB-újonc és egyben BSB-győztes Alex Lowes.

…és a harcrakész GSX-R1000

Forrás: Suzuki

Comments

comments

Trending