Csatlakozz hozzánk

Blog

Kergetőzés a TalmaRingen

Kicsik és nagyok együtt kergetőznek a TalmaRingen, a Talmácsi Motorsport új oktatópályáján

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Kicsik és nagyok együtt kergetőznek a TalmaRingen, a Talmácsi Motorsport új oktatópályáján

Valószínűleg sokan nem tudjátok, hogy már létezik Magyarországon egy Talmácsi Ring nevű pálya, pedig tavaly szeptember közepe óta van ilyen, méghozzá Hernádon. Talmácsi Gábor édesapja, Talmácsi István építtette a motoros iskolája számára, hogy ott tudják oktatni a kis, több esetben rettentő jó képességű lurkókat. Istvánnak szívügye az utánpótlás-nevelés, és a tehetségek felkutatása, pont úgy, ahogy fiának, a világbajnok Gábornak is.

A kis Yamaha PW50-esek alapvetően a kicsik rendelkezésére állnak, de néha előfordul, hogy a nagyok (pl. Talmácsi Gábor, Sebestyén Peti) is birtokba veszik őket, és ilyenkor nagyon komoly kis versenyek alakulnak ki. A pálya kicsi, technikás, és bár sebesség nem nagyon van, egyáltalán nem vonatozásról, hanem folyamatos helyezkedésről szólnak ezek a baráti körözések. Íme egy videó, hogy miről is beszélek, az operatőr maga Talmácsi Gergő.

Mit szólnátok hozzá, ha rendeznénk egy 5-6 fordulós TesztMotor.hu kupasorozatot a Talmaringen a kis Yamahákkal? Akár lehetne a nyeremény egy jó kis 50 köbcentis robogó a szezon végén. És még vagy 10 TesztMotor napot, ahol kedvezményesen tudnátok motorozni ezen a kifejezetten szórakoztató pályán. Mi megszervezünk mindent.

A hozzászólásokban meg tudjátok beszélni, és ha jelentkezni szeretnétek írjatok az info@tesztmotor.hu-ra egy levelet talmaring tárggyal!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending