Csatlakozz hozzánk

Blog

Kérdezzetek ti is! Tóth Imi, Rizi, Sebestyén Peti, Németh Balázs

Jövő héten négy magyar versenyzővel is beszélgetünk, itt az alkalom, hogy ti is kérdezzetek tőlük!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Jövő héten négy magyar versenyzővel is beszélgetünk, itt az alkalom, hogy ti is kérdezzetek tőlük!

Elhatároztuk, hogy megpróbáljuk elkapni egy beszélgetésre az összes komolyabb magyar versenyzőt, hogy meséljenek az idei és a jövő évi szezonjukról. Valamint pár szóban kikérdezzük majd azt is, hogy hogyan jutottak el idáig, esetenként biztos találkozunk érdekes történetekkel. Ebben az Andretti étterem lesz segítségünkre, ugyanis velük közösen vendégeljük meg az interjúalanyainkat. Pizzázunk, fagyizunk, limonádézunk és természetesen beszélgetünk, ha van kedvetek, ti is jöhettek.

Jövő hét héftőn este 6 órától Sebestyén Péter és Rizmayer Gábor lesz a beszélgetőpertnerünk, szerdán ugyanekkor pedig Tóth Imi és Németh Balázs. Természetesen az interjúról készül majd cikk illetve talán egy tömörebb videó is.

Arra szeretnénk buzdítani titeket, hogy a hozzászólásokban bátran írjatok kérdéseket a versenyzőkhöz, bármiről, ami érdekel titeket. Ezeket pedig összegyűjtjük és jól feltesszük nekik. Illetve ha van kívánságotok, hogy kiről szeretnétek még hasonlóképpen olvasni, szívesen várjuk az ilyen irányú ötleteket is.


Hétfő 18.00: Rizmayer Gábor és Sebestyén Péter

Szerda 18.00: Tóth Imre és Németh Balázs

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending