Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Kényelem és luxus mindenek felett: íme a Ducati XDiavel Nera

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Milánó adott otthont a Ducati legújabb, limitált szériás motorkerékpárjának globális bemutatójának.

A Ducati és a Poltrona Frau Interiors in Motion üzletágának együttműködéséből született XDiavel Nera egy olyan egyedi motorkerékpár, amely a szenvedélyes teljesítményt egyedi karakterrel és esztétikával ötvözi, egy adag luxussal és egy csipetnyi exkluzivitással megfűszerezve.

Az XDiavel Nera korlátozott darabszámban kerül piacra, és mindössze 500 sorszámozott darab készül belőle. A fekete fényezést a Ducati “Black on Black”-nek nevezte el, ám ami igazán különlegessé teszi a megjelenést és a komfortot, az a „Pelle Frau” nevet viselő, kézzel cserzett, természetes bőrből készült, kiszélesített ülés és háttámla, ami akár öt színben is választható.

Az anyag az olasz Poltrona Frau bútorgyártó többéves kutatásának eredménye, a kiváló esztétikai tulajdonságok mellett pedig puha és prémium felületet biztosít. A tulajdonosok egy dedikált jet sisakot is rendelhetnek a modellhez, amely szintén “Black on Black” festést kap. Az exkluzív kivitel felára meglehetősen borsos, mintegy 4200 dollár, az ülés mellé Pelle Frau borítású kulcstartó és dokumentumtartó is jár.

Az XDiavel Nera ezzel csatlakozott a modellcsalád többi tagjához, mely magában foglalja az XDiavel Darkot és az XDiavel S-t is. A Nera már kapható a Ducati márkakereskedésekben, bár vélhetően villámgyorsan elkapkodják majd!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending