Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kémfotó: az új Speed Triple

Az első vonalas angol huligán hamarosan megújul: a szupernakedek atyja minden bizonnyal csak finomabb módosításokon esik át

Közzétéve

ekkor

nap videoja 2015 junius
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Állítólag nem pumpálják tele lóerővel a nagyobbik Triplát, mint az mostanában divatos, mondjuk a KTM-nél és BMW-nél: előbbi 180, utóbbi 160 lóerős, de a Triumph valószínűleg “csak” 140 környékén marad – mindannyian tudjuk, hogy ennyi is bőven elég az egyenes kormányos boldogsághoz.

Hogy mennyire is jó a jelenlegi bringa, arról csak annyit, hogy ennél simábban még semmi nem nyerte el nálunk Az év tesztmotorja címet (2012) – és még most sem biztos, hogy többre vágyunk, ide értve a teljesítményét is. Persze az angolok nem engedhetik meg maguknak, hogy elsétáljon mellettük a konkurencia, ezért “finomítanak” valamelyest a huligánmotorok háromhengeres ikonján.

Ez valószínűleg olyan változtatásokat jelent, hogy a kor követelményeinek megfelelően kipörgésgátlót és egyéb elektronikus “extrákat” kap a gép a “kötelező” szépészeti beavatkozások mellett. A képeken némi kipufogó módosítást is felfedezni vélhetünk, de sokkal többről egyelőre nem árulkodnak a fotók.

Várhatóan gazdagabb elektronikai segédberendezéseket (TC, ride mode) kap majd az új modell

Comments

comments

Trending