Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kémfotó: az új Speed Triple

Az első vonalas angol huligán hamarosan megújul: a szupernakedek atyja minden bizonnyal csak finomabb módosításokon esik át

Közzétéve

ekkor

nap videoja 2015 junius
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Állítólag nem pumpálják tele lóerővel a nagyobbik Triplát, mint az mostanában divatos, mondjuk a KTM-nél és BMW-nél: előbbi 180, utóbbi 160 lóerős, de a Triumph valószínűleg “csak” 140 környékén marad – mindannyian tudjuk, hogy ennyi is bőven elég az egyenes kormányos boldogsághoz.

Hogy mennyire is jó a jelenlegi bringa, arról csak annyit, hogy ennél simábban még semmi nem nyerte el nálunk Az év tesztmotorja címet (2012) – és még most sem biztos, hogy többre vágyunk, ide értve a teljesítményét is. Persze az angolok nem engedhetik meg maguknak, hogy elsétáljon mellettük a konkurencia, ezért “finomítanak” valamelyest a huligánmotorok háromhengeres ikonján.

Ez valószínűleg olyan változtatásokat jelent, hogy a kor követelményeinek megfelelően kipörgésgátlót és egyéb elektronikus “extrákat” kap a gép a “kötelező” szépészeti beavatkozások mellett. A képeken némi kipufogó módosítást is felfedezni vélhetünk, de sokkal többről egyelőre nem árulkodnak a fotók.

Várhatóan gazdagabb elektronikai segédberendezéseket (TC, ride mode) kap majd az új modell

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending