Connect with us
Suzuki

Blog

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk, de azért kérünk is valamit…

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Kedves Olvasóink!

Szeretnénk Nektek kellemes pihenést kívánni a Karácsonyi Ünnepekre, illetve megköszönni az egész éves figyelmet és érdeklődést. Reméljük már “feltankoltatok” motoros ajándékokkal a “biker” családtagoknak vagy cimboráknak, a Kirakatban jó pár ötletet adtunk hozzá az elmúlt hetekben. Továbbá azt kívánjuk, hogy benneteket is lepjenek meg hasonló (vagy akármilyen) ajándékokkal, és nem baj, ha nem egy Akrapovic csövet találsz a karácsonyfa alatt, mert például egy ugyanilyen kulcstartónak is ugyanúgy lehet és kell is örülni! Ezzel arra szeretnénk rávilágtani, hogy mostanában nagyon elszaladt a ló a motorozásra fordított kiadásokat tekintve, elég, ha csak a folyamatos üzemanyagár-híreinket nyomon követted – de az élet többi területén sem sokkal barátságosabb a helyzet. Éppen ezért nem szabad, hogy még az Ünnep is a kiadásokról szóljon (pedig kétségtelenül így van), nem mindig a legdrágább a legjobb, a kevesebb néha több, a szándék a fontos és még elmondhatnánk pár orbitális sablonszöveget – de úgyis értitek, miről van szó.

Ez a már hosszú hónapok óta nyomasztó válsághangulat sem igazán hiányzik senkinek, jó lenne már látni a fényt az alagút végén. Kissé unalmas, hogy minden év végén megjósoljuk, hogy végre véget ér ez a bizonyos alagút és Csipkejózsika-módjára feltámadunk – ezért most nem is bocsátkozunk BP TV-magaslatú jóslatokba. Számunkra a legszomorúbb mégiscsak az, hogy a motoripar a világválság feketelistájának a felső traktusában szerepel… Manapság tényleg luxusszámba megy egy “fickósabb” új motor vásárlása és fenntartása, már a recessziónak nevezett rémálom előtt is azt mondták hogy az, most meg pláne. Mondanunk sem kell, hogy mennyire megérezte a motorpiac a vásárlási kedv csökkenését (hiányát), és ez sajnos az egész iparágra, illetve szakmára is kivetül – így hát mi is láttunk már fényesebb napokat. Ennek ellenére komoly terveink vannak a jövő évre, de hogy pontosan mi(k), azt még nem áruljuk el. Inkább arra kérünk benneteket, hogy továbbra is kövessetek minket, hiszen válság és demoralizáció ide vagy oda, amíg Ti itt vagytok, addig nekünk is van kedvünk azzal foglalkozni, amit a legjobban szeretünk! Írjátok meg nyugodtan észrevételeiteket, ötleteiteket (info@tesztmotor.hu), kérdéseiteket, kívánságaitokat (kerdezzfelelunk@tesztmotor.hu), hiszen ahogy szoktuk volt mondani, nálunk minden nap Karácsony van :) Azért nem vagyunk Jézuska, de amit tudunk, teljesítünk – de azelőtt még vár ránk pár tányér halászlé és beigli – és milyen király program a kettő között kiszaladni a garázsba megmutatni a vas hangját a rokonoknak-haveroknak, nemigaz? ;)

Kellemes Ünnepeket!

A TesztMotor csapata


Sok-sok kétkerekű kilométert kívánunk Nektek 2012-re, reméljük idén is mentetek rendesen – ha igen, várjuk az élménybeszámolódat a szezonodról ;)

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending